Film4e.eu - филмов каталог

ъъъ... защо като цъкна в панела с добавени филми/субтитри и др на името и то води към профила на tonkata..?
Добре дошъл, kriss ИЗХОД

На началната страница, където се показват филмите, картинката на филма е малко по-голяма от контейнера с описанието(вероятно нарочно), пробвайте да го направите едно цяло, картинката и описанието да са в едно тяхно си поле..

Като цяло сайта ми харесва . Доста приятен дизайн , който не товари зрението . Има един проблем в страницата със субтитрите :
1473115t.png

topchokt каза:
Като цяло сайта ми харесва . Доста приятен дизайн , който не товари зрението . Има един проблем в страницата със субтитрите :
1473115t.png

искаме да уголимим полето за текст и малко трябва се прекодира тая страница.
Така я виждаш щото е оправяме, ще стане :?:

@kWo_2 щот мозъка не ни стигна да измислим текста за другата страница, ама и тва ще стане :D

winers каза:
Като добавя филм ми пише Data too long for column 'title' at row 1

Вече няма да пише така. Бях забравил да сложа ограничение 50 знака.

Продължавайте да казвате ако забележите грешки. Ще се опитаме в най-кратък срок да ги отстраним.

GaTio2 каза:
та @devent си каза забележките аз нямам, но цъкнете вход без да пишете нищо в сайта и вижте голямата грешка
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 35: htmlspecialchars() [function.htmlspecialchars]: Invalid multibyte sequence in argument
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 35: htmlspecialchars() [function.htmlspecialchars]: Invalid multibyte sequence in argument
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4284: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4286: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4287: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4288: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)

Относно тези грешки напиши в config.php или някъде другаде

Код:
error_reporting(E_ERROR | E_WARNING | E_PARSE);

Вече може да гледате филми директно в сайта. За сега не всички филми могат да се гледат онлайн, но ще се постараем и това да стане. ( :

Това с онлайн гледането защо е с регистрации? Качвате филмите на вашият хостинг ли?

На мен много ми харесва сайта.. Добре сте се справили.. Дизайна много ме радва.. и незнам другите какво ги дразни...

MaLa_NocHe каза:
Това с онлайн гледането защо е с регистрации? Качвате филмите на вашият хостинг ли?
]

Така сме решили :wink:

не нарушавате ли авторски права с това онлайн гледане или сваляне на филма?

PHP_Masters каза:

филмите не се качват на наш сървър за да имаме ние проблем.

hackera каза:
PHP_Masters каза:

Мислиш ли, че с този номер ще се измъкнеш...

Jurassic каза:
hackera каза:
PHP_Masters каза:

Мислиш ли, че с този номер ще се измъкнеш...

Няма от какво, но благодаря за загрижеността.

hacker-a Браво сайта е култов...

phpbb2 .. OK
дизайна ..ОК
филми от труда на другите сайтове .. ОК
90 % от линковете не бачкат ..
линк за download torrent ...

и според теб какво може да задържи човек в него ?

Back
Горе