Film4e.eu - филмов каталог

ddevil каза:
hacker-a Браво сайта е култов...

phpbb2 .. OK
дизайна ..ОК
филми от труда на другите сайтове .. ОК
90 % от линковете не бачкат ..
линк за download torrent ...

и според теб какво може да задържи човек в него ?

не е phpbb2 разбирач phpbb0 е

защо реши, че трябва да знаеш какво ще задържа потребителите. ( :

аз гледам сайтовете по дизайн които е с лош дизайн горе в ъгала хиксчето тоза сайт е добър дизайн супер но мисля че има още по какво да се работи аз мисля че ще е по-добре ако филмите не са в 1 категория влез и виж във zamunda 1 филм може да е в 5 категории. :)

galabin123 каза:
аз гледам сайтовете по дизайн които е с лош дизайн горе в ъгала хиксчето тоза сайт е добър дизайн супер но мисля че има още по какво да се работи аз мисля че ще е по-добре ако филмите не са в 1 категория влез и виж във zamunda 1 филм може да е в 5 категории. :)

Няма никакъв смисъл да са в повече от една категория :)

ми при мен има една грешка преди ме пускаше в сайта сега ми дава ерор

Сега ми го отваря , но преди ми излизаше че неможело да се свърше със сървара.. нещо такова..

Genius_m каза:
Сега ми го отваря , но преди ми излизаше че неможело да се свърше със сървара.. нещо такова..

Вчера след обяд supporta на хоста правиха профилактика.. може да се уцелил точно този момент.

Еми сигорно.. xD А ще ми пишеш ли на ЛС колко стурва рекламацията в сайта?

Умен ход на единия админ изчака да кача филми и после ми делна регистрацията прекалено умно нямаше да се сетя но знаех че ще стане така на всеки качен филм пише "by blackbullshit : skype:blackbullshit " май ти се прецака защото сега ги изтривам филмите,видях че и във скайпа си ем блокирал по незнайни причини ем хубаво :)

Back
Горе