Forsi Design

Forsi_Design

Registered
Здравейте!
Сега ще ви представя бъдещия дизайн на сайта ми и още нещо :) .Направих го на първи и все забравям да го постна тук :roll: .

Ето го и него:
design.jpg

Очаквам мнения.

Скоро ще го кодирам тъй като в момента се занимавам по друг проект.Ще се опитам да го кодирам по стандартите :P и ще ви го пусна тук вече готов :) .

Така другото нещо е сегашния аватар,което сътворих преди малко на пиксел арт. :) :p

Сега малко се поразлигавих:

mu6murok_oba4e_voin.gif

Нашия човек го приеха за войн :D

mu6murok_oba4e_voin_sus_bradva.gif

Сега е с брадвичка :D

Moите съболезнования ,но човека гъчна :cry:
mu6murok_oba4e_voin_ve4e_gu4na.gif

:D

Надявам се да ви харесват,кажете мнения.

@Forsi_Design
прави много хубави сайтове .
Много ми харесва и този 6 :?:

Дай му малко детайлност на това. Махни anti-alaising-а на текста в съдържанието. Вкарай още цветове. Надписа в хедъра е кофти цвят. Трябва сда се набива малко повече на очи, а и самият шрифт не е подходящ. Къде ти е фуутера? Има още доста каво да се желае.

PoDMaTRiX каза:
Дай му малко детайлност на това. Махни anti-alaising-а на текста в съдържанието. Вкарай още цветове. Надписа в хедъра е кофти цвят. Трябва сда се набива малко повече на очи, а и самият шрифт не е подходящ. Къде ти е фуутера? Има още доста каво да се желае.
Текста в съдържанието Anti Aliasing-a е махнат (на None е).За цветовете искам така да е по-просто.Може би ,когато го кодирам и сложа съдържание,цветовете ще се увеличат. За хеадъра това е единствения цвят,който ми се наби в очите и пасва на дизайна. Шрифта не можах да избера друг по-хубав. Ако имаш хубав напиши ми ЛС с името му. Фуутъра е най-отдолу ,ако не виждаш. Пише Copyright 2008...

@stoqnski
Къде пък е детското в дизайна :idea:

Към другите коментари:
Благодаря!

Не виждам дизайна :)
Стоянски е много голям затова всичко му стой детско :@

FeelTheFear каза:
Не виждам дизайна :)
Стоянски е много голям затова всичко му стой детско :@
Благодаря!
Сгурно има някакъв проблем с хостинга, аз го виждам в момента. :)

Back
Горе