frome2u.net - От мен за теб - уроче!

GaTio2

Registered
Здравейте, това е новия ми сайт ... който данооо потръгне :D
Моля, давайте мнения и съвети
Уроци могат да се добавят от
линка в раздела "Уроци"
Уроците минават през мен и тогава ги одобрявам :)

Та това е действайте :?:

Еееее 1път да направя грешка и ... :D
Благодаря, ами пробвай пак от хостинга е в най-скоро време минавам на суперхостинг :)

1. Сайта не е довършен.
2. На фрий хост е.
3. Има какво да работиш още.
4. Дизайна е изчистен и лек, Браво :)

1. Сайта не е довършен.
3. Има какво да работиш още.
та това е почти едно и също
какво друго трябва да завърша освен заявките? :)

Сайта ми харесва от към дизайн.
Но наистина не е завършен, можеби и форумче, ще пуснеш, както и да е. Това което неми харесва е, че уроците имат музика, в смисал в даден урок , трябва да има обяснение и тнт., а не само да се покаже как став. И това с хостинга на уроците не е много добре, но поне се стараеш да са видео уроци, защото почти всички сайтове които зная независимо бг или други, има проблеми със сърварите на видеотата.

Късмет ;)

Благодаря, ами не знам за форум много се чудя...
за оня урок е музиката просто така :D и на мен крайния резултат не ми хареса и няма да има повече такива уроци :lol:
като сменя хостинга ще видя какво ще правя...
кажете какво мислите да сложа ли 1 форум ?

Разбира се, форум си трябва, най-малкото, за да се пита по даден урок нещо, както е тук.
За дизайна и аз ще кажа, че е много лек, а и ми харесва.
Менюто горе не ми харесвъ ховър ефекта. Може би отстрани бордера да става на чертички и вътре да се оцветява синьо..

ами инсталирах форум сега искам малко да оправя дизайна на форума и го пускам :) а за ховера дай предложение не те разбрах

Ами по-добре би ми изглеждало, когато сложиш мишката, бордъра да става на "тиренца", както са ти разделителните линий, малко по-надолу.
И когато сложиш курсора да става син отзад фона.

какво ти дава @winers а за менюто не знам синьо никак няма да се вписва мисля :shock:

Ок, кокто си решиш.. Аз открих малка грешка - горе където излиза бар-а за гласуване трябва да е "Ако сайта Ви харесва, моля гласувайте като цъкнете тук"

Валидирай си кода... Имаш незатворени <meta тагове накрая трябва да са /> също и <br> трябва да е <br /> на таговете <a не можеш да ползваш target="_blank" заради DOCTYPE невалидни стойности имаш на <td таговете от типа на width="100px"... <input пак трябва да е затворен накрая с /> <form method="get"> трябва get да е с малки букви пак причина DOCTYPE Иначе като цяло ми харесва това, че е семпъл сайта...

Има бъг в страницирането. В раздел photoshop изкарва две страници, а на втората няма нищо :?

бъга е оправен със страницирането кода се опитвам да го валидирам и стигнах до
12 Errors, 5 warning(s)
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Ffrome2u.net%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0&user-agent=W3C_Validator%2F1.1
ако някой може да помогне :)

Back
Горе