Gcolor.org - уеб студио

BBC91

Registered
Привет! От 2 години работим заедно с моя колега, но всеки си имаше собствено портфолио. След като вече ни се появиха 4-5 проека върху които имаме да работим заедно решихме да си направим наше уеб студио, да сме си екип.

Ето го и сайтът ни www.gcolor.org (G идва от нашите имена - и двамата се казваме Георги)

В момента все още не работи контактината форма. Блогът ще е авторски написан, но все още не е готов, защото имаме възложен голям проект по който работим постоянно,а и ни чакат още няколко проекта които ще представляват сайт мрежа за забавления, но да не навлизам в подробности .

Сайта ни аз го направих и остава само колегата да му напише една малка системка и блог. Исках да използвам клкото се може повече js, но и да е съвсем обикновен сайта и да е само на една страница. Всичко да е ясно на клиента. Та... какво ще кажете за свършената до тук работа от мен?

Под Google Chrome се получават размествания ( 4+ версия ).
И това червеното направо ми избоди очите...
В контакт формата при натискането на бутона изчисти, тя се затваря ...
Иначе като дизайн е много добър според мен, само че това червеното доста ми дразни на мен ...

Не ми хареска как си написал G-то в логото, иначе всичко друго е хубаво, браво :)

Под IE6+ FF И Оpera сайта е супер. Само тях следях до като кодирах, но не съм предполагал, че chrome ще има такъв проблем след като IE6 дори е супер :D .

Вече сме добили доста опит в работата си и "прдължаваме" поправете го : ).Относно сайта,супер е.Успехи.

Back
Горе