Не, не. Проблема беше следния:
Понеже използвам както казах по-горе move_uploaded_file(); - то снимката се качва , нали?
След, качването на снимката тя изтрива т.н. ВРЕМЕНЕН файл, после като се опитам да смаля снимката за thumb - естествено , че няма да стане, 'щото нали той се изтрива/премества.

)
Окей, преместих move_uploaded_file(); най - от долу и си реших проблема, обаче дойде другия проблем.
Ако кача снимка с размери по - малки от 150x150, то тогава отново ще се изпълни тази функция тъй като имам :
if(($width < WIDTH) AND ($height < HEIGHT)) {
move_uploaded_file($_FILES['pic']['tmp_name'][''.$i.''], $uploaded_thumb_dir.$new_file_name);
}
Тази проверка, което ме навежда на друга мисъл.
Ще трябва да взимам пътя до вече качената снимка, след което да създам thumb-а
EDIT: Готово.
LAST EDIT: С коя функция мога да взема ЦЕЛИЯ път до директорията? В моя случай: /home/nom3r1/public_html/
Тъй като в момента трябва да го пиша
ръчно, но нямам намерения да редактирам файла, ако се смени тази директория например..
ОПА.. като съм изтрил мнението , ти си бил коментирал:
relax4o каза:
Ами защо не ползваш copy() да правиш копие на снимката, с име което завършва _copy и с него си играй по размерите, след което запазваш оразмерената снимка под thumb.. нещо си име и правиш unlink на копираната снимка.
Малко замотано го обясних.
Мисля, че няма нужда да и правя copy(); на снимката - в момента си бачка без проблеми проведох тест с качване на 10 снимки едновременно и ги смали без проблеми - сравнително бързо.
Трябва да оправя само това със взимането на директорията.
ОПА.. явно, ще трябва да включа в действие и copy(); - защо? Защото не мога да използва move_uploaded_file(); , защото иначе ще преместя файла - оригиналния, ако снимката е по - малка или равна. ХА! Мерси за идеята!