K kpacuTo Registered 3 Септември 2007 #1 Здравейте на всички.. Ето го и моят сайт.. Моля ви без тъпи коментари от рода "харесва ми", "супер е", "тъп е" и т.н Искам да знам какво ви харесва и какво не ви харесава и какво според вас трябва още да се добави..
Здравейте на всички.. Ето го и моят сайт.. Моля ви без тъпи коментари от рода "харесва ми", "супер е", "тъп е" и т.н Искам да знам какво ви харесва и какво не ви харесава и какво според вас трябва още да се добави..
N Neo_choveka Registered 3 Септември 2007 #2 kpacuTo каза: Здравейте на всички.. Ето го и моят сайт.. Моля ви без тъпи коментари от рода "харесва ми", "супер е", "тъп е" и т.н Искам да знам какво ви харесва и какво не ви харесава и какво според вас трябва още да се добави.. Увеличете... това готова система ли е .. ? иначе е много добър
kpacuTo каза: Здравейте на всички.. Ето го и моят сайт.. Моля ви без тъпи коментари от рода "харесва ми", "супер е", "тъп е" и т.н Искам да знам какво ви харесва и какво не ви харесава и какво според вас трябва още да се добави.. Увеличете... това готова система ли е .. ? иначе е много добър
R roskata Registered 3 Септември 2007 #3 Тва е PHP-Fusion, с тема, поне некви модове има ли, че не ми се гледа?