Hacked By .....

Ами незнам за тези атаки... и в host.bg наскоро е имало атаки а сега и в icn. Много объркано стана. Незнам как ама преди много време някой ми беше казал че всички готови, безплатни системи създават проблеми и друпки в сигурноста. Май братовчет ми беше... да точно той... понеже използвах phpbb заедно с mkportal...той ме предопреди че сайта ми е лесна мишена за хакерите а аз му казах какво толкова кой е тръгнал мен да хаква... и след 2 седмици ме хакнаха... бяха изтрили 1 фаел ама се бъгна целя mkportal и цялата информация се затри. От тогава реших че няма да използвам готови системи, защото са една голяма дупка в сигурноста на сайта и не ми се рискува. От този ден започнах да изучавам програмирането. И така вече всичко си правя сам и се опитвам да го защитя по всякакъв начин. Препоръчвам ви и вие да направите същото... преди време бях пуснал една тема Защити в PHP и там имаше обяснение как да се справим с SQL инжекциите.

Доколкото знам и phpbb е доста несигурен. По спомени функцията Запомни ме... беше проблемна защото използва coockies но със сигурност има и други.

В момента и аз съм клиент на icn и ако някой ми хакне сайта, ще се опитам да разбера дали е от мен или е дупка в сигурноста на хостигна... ако е от хостинга не ми се мисли какво ще става с icn...

ПП:Връскарска работа :D

А да бе, хакери направоо...... Това са по-умни PHP/MySQL ученици, които просто опитват всичко, sql инжекции, php скриптове във полетата, каквото се сетите! Други пък използват примитивни програми и се пробват да влезнат като Непознати във FTP сървъра! :?:

Back
Горе