HELP :(

• Автор Автор cNs
  • Начална дата Начална дата

cNs

Registered
cNs каза:
hi,Взех една тема за PHP-FUSION в която в рара няма Photoshop файл горе с логото :( Логото е на .jpg файл.Ще можете ли да ми помогнете и да я преименувате да не пише BurninGames а да пише Scorpio Zone,знам че тряа да си някой маняк ама ... :( плз Хелп :| ето я картинката:

много трудно може да се изчисти този текст и след това да се направи със същия ефект

знам затова търся някой който би успял да ми помогне и надявам се тук да го намеря ? :|

Е няма невъзможни неща де :)

Обаче нямах подходящия шрифт, но все пак ти направих няколко варианта. Направих и един без текст ако имаш по добър шрифт си го направи ето:

notextbr6.jpg

text1pz3.jpg

text2up8.jpg

text4nk0.jpg

text3yd4.jpg

абе добре си се справил ама виж че има разлика между твойте и оригинала в смисъл тфа е по светло набива на очи и е заобиколено от някфи линии на мен тфа ми е зора тия линии иначе мога и сам да си го направа както теб :) Много е трудно,дори прекалено... НО както ти каза няма невъзможни неща и се надявам някой да хелпи :| 10x се пак :)

zaheto мога ли да те помоля да направиш и тфа с подобен шрифт и подобен цвят :) пЛс да пише Scorpio Zone на това :) :

cNs каза:
zaheto мога ли да те помоля да направиш и тфа с подобен шрифт и подобен цвят :) пЛс да пише Scorpio Zone на това :) :

Не те разбрах с кой от двата шрифта с този който е на картинката или с този първия и затова направих и с 2-та ;) (е не са перфектни ама..)

onefb0.jpg

twoxx3.jpg

А може ли да ми кажете кои ефекти да използвам за да стане това

(попринцип е на тъмно син фон)
като това
newuh5.jpg

datamatrix каза:
Интересувам се как е направен текста така да свети...

Копираш слоя на който е текста и го преместваш под оригиналния. след което сменяш цвета на копирания слой (в случая с електриково зелен). Отиваш на Filters/Blur/Glaussian Blur. След което с помоща на този тоол
smudge.gif
след като си рестирейзнал слоя започваш да правиш разни разкривени линии.

Back
Горе