Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Значи е идеално. Ако има развитие в посока интеграция с други сървиси, е супер, дори повече, но според мен в тези опен сорс софтове, изгъзиците идват платени, като допълнителен фичър. И все пак това по никаква начин не значи нищо, мисля, че е на ниво. Графичният му интерфейс е супер, сигурно има и няколко скина.Да, развито е и се поддържа. Работи доста пъргаво и съм много доволен. За себе си го правя, защото идеята е да си спестя малко време.
Да, има няколко скина и супер готино. Работи засега перфектно и съм много доволен!Значи е идеално. Ако има развитие в посока интеграция с други сървиси, е супер, дори повече, но според мен в тези опен сорс софтове, изгъзиците идват платени, като допълнителен фичър. И все пак това по никаква начин не значи нищо, мисля, че е на ниво. Графичният му интерфейс е супер, сигурно има и няколко скина.
То и в cPanel и DirectAdmin е така, но пак с външен апп - Softaculous Auto Installer, разбира се с лиценз. Но нормално. Яките неща са с лиценз. Виж какви бекъп плъгини има, това е важно, в зависимост от самата машина какъв кеш може да се добави. И разбира се, не на последно място антивирусни апчета.Да, има няколко скина и супер готино. Работи засега перфектно и съм много доволен!
Да, в този случай има повече платени функции, но то и при cPanel има такива - WP Toolkit примерно има платени добавки. За да си пуснеш някакъв CMS или нещо друго за 1 минута вкъщи на Pi-то, мисля, че е перфектно решение.
Какво те интересува конкретно за кеша? Реално много по-добре е с него, да не кажа, че вече е задължително.Да, забравих да ги спомена, но и те влизат в бекъпа.
Интересено е какво може да се постигне на cache ниво, но наистина очаквам хора, които са по-запознати да се включат.
Банко, HestiaCP е fork на VestaCP с идеята да го усъвършенстват но до къде точно са стигнали не се знае.Не съм оперирал с този контрол панел. изглежда добре. Въпросът е щом е open-source Linux web server control panel, да има голямо камюнити ( https://forum.hestiacp.com/about )за разработки и съответно да има някакъв добър чендж лог през времето, за да се знае, че се развива. Видях, че има всичко базово, с което може да се оперира. За себе си ли ще го сложиш или за някои клиенти?
Дано да е така, ползва си се иначе VestaCP, за жалост не е като батковците си cPanel, DirectAdmin и Plesk, но нека има алтернативи, че само едни и същи от години.Банко, HestiaCP е fork на VestaCP с идеята да го усъвършенстват но до къде точно са стигнали не се знае.