Host.bg и Symfony2

macmen

Registered
Здравейте, имам малък проблем. Оспявам да run Symfony2 в host.bg, но когато се опитвам да run console command, и файла не ми го прочита като php, а като html и получавам header content type text/html. НЯкакви идей от какво може да се дължи Това. Ще ви бъда много Благодарен

Не знам какво е "run Symfony2 в host.bg", но "header content type text/html" е mime типът на съдържанието, което php файла (в случая), ще изпрати към браузъра. В случая изпращаш html код, и неговия тип е 'text/html'

Свързах се, казаха ми, че няма проблем със сървара, Всичко е било ок, с 300 зора си инсталирах composer

Аз също имам проблем с хост.бг и симфони 2, и доколкото разбрах от съпорта е че доктрина не работи (не успяха да ми обяснят защо, и просто съм се примирил да разнасям дъмпове на базата).

Може да се изълняват команди, но memory_limit казва, че не стига, увеличих го на Max от администрацията, но не се отразаява и винаги си полазва 128М. Иначе ако искаш да run cmd използвай следния ред: php55 -nqd memory_limit=-1 app/console, но се подговтви да ги throw exception за Memory Limit
ИСкъх да съкратя малко реда за изпълнение, и дами вдигнат memory_limit на 1Г, но ми отговориха, че трявба да мина на VPS, а при тях е доста скъп

Попитай хост компанията за git и ssh.

Погледни при суперхостинг:
http://help.superhosting.bg/git.html

Каква е идеята?
Сетваш локално symfony2 и си имаш php и composer сетнати като глобални променливи, също така и няма да имаш проблеми с memory_limit и др. неща.

Когато приключиш денят примерно си commit - ваш направените неща и всички файлове, който си създал или редактирай се записват в хоста.

За doctrine би трябвало да работи, разгледай как се сетва от официалния сайт на symfony2

Back
Горе