http://dota-bg.com - Сайт за дота

xmmm

Registered
Здравейте днес пуснахме дългоочаквания(за нас) сайт за дота. В него има основна информация за всички герой и итеми(скоро ще е повече).Сайта е напълно писан от нас(дизайна също). Има и форум,за сега няма хора,но все пак сме го пуснали днес :D Еми общо взето това е,дано да ви харесва.

URL: http://dota-bg.com

По леко сега. Май дизайнера ти те лъже нещо.. па и ти може да си, нз :D

"Леко" ми замяза на playdota . Дизайнчето, както и устройването, както и има разместване на героите, не съм гледал за предметите, което говори, че е 1 копи и пасте на соурс кода на страницата, дори и не сте ги превели.Не е много играчка, превеждал съм ги за 1 ден става, по малко - няколко часа. Както и да е, това забелязах на пръв поглед, и още една критика, много ми избоде окото това (герой) .
Това е за сайта, форума немога да коментирам, можеби е ваша темата, незнам, нито как е писан сайта.
Еми успех. Добавяйте информация, аз бих го следял, ако е актуален ;)

Ако съм сгрешил за някои неща. Сри :(

Това за героите и итемите наистина е от playdota,но иначе дизайн си е наш :)
П.П аз не съм дизайнера :D

ЛЕле този домейн колко години го исках за мен ... :С
Така и не успях да си го взема , все тая упсех на вас ;)
И сайта е разместен под Опера :)
Форума.
3310.png

има леки размествания, но съм сигурен, че ще ги оправите с времето.

Фен съм на играта, играя я и аз и Ви желая успех със сайта.

BTW който играе може да си даде ник-а в garena-та ;)
Може да цукнем някой път заедно :)
И ако решите да продавате домейна по някое време , можеш да ми пишеш ;)

Подготвям нов много добър български сървър за Дота и като цяло за War Craft TFT.

Подготвяме последните неща като online banlist списък. Перфектен форум за качване на replay, против чийтъри, лийвъри, нуубове и т.н.

Banlist-a ще се обновява всекидневно. Мисля да раздам ваучери за първоначалното откриване на сървър-а. В сървър-а ще се допускат само играчи с игрово ниво над средното.

И ако желаете да подкрепите проекта ще се радваме от сърце ;)
Тука има едно нещо обаче - ние не сме поредния pvpgn сървър.
Всичко ще бъде изпипано до съвършенство.

Това ще е най-доброто Дота общество, което е имало някога.
Най-малкото самите играчи в него ще определят, кой да влиза в обществото и кой не. Админите ще бъдат самите играчи ;)

PS: Ок, затова го правя тоя сървър - защото ми писна от лаг, от нуубове, от лийвъри и т.н. във всички " известни платформи".

Когато е готов всички ще научите.

И по-скоро ще научите за селекцията - всички играчи ще бъдат избирани по критерия(първите 3ма с най-много точки от двубой 5v5), чрез replay или препоръка на играчи от сървър-а

appmaster каза:
Подготвям нов много добър български сървър за Дота и като цяло за War Craft TFT.

Подготвяме последните неща като online banlist списък. Перфектен форум за качване на replay, против чийтъри, лийвъри, нуубове и т.н.

Banlist-a ще се обновява всекидневно. Мисля да раздам ваучери за първоначалното откриване на сървър-а. В сървър-а ще се допускат само играчи с игрово ниво над средното.

Най-малкото самите играчи в него ще определят, кой да влиза в обществото и кой не. Админите ще бъдат самите играчи ;)

PS: Ок, затова го правя тоя сървър - защото ми писна от лаг, от нуубове, от лийвъри и т.н. във всички " известни платформи".

И по-скоро ще научите за селекцията - всички играчи ще бъдат избирани по критерия(първите 3ма с най-много точки от двубой 5v5), чрез replay или препоръка на играчи от сървър-а
Дай кажи с какво да помогнем ние че ме заинтригува много :)
По-принцип гарената не е лоша , да не казвам че по-добро няма ...
Пред батъл нет е с светлинни години...
Нуубовете?Ъмъммм няма как да ги избегнеш : )
Това е нещо нормално.Искаш да има нещо като vouch на играчите за допускане както в румовете в гарената ясно , не е лоша идеа.
Да не казвам че си има Българска лига...И то доста стабилна с награди.
Доста доста доста да не казвам почти невъзможно ще пробиеш... : )
И едва ли ще превлечеш добрите играчи при теб.
Просто нзззззз :)
Инак успех ;)
Както казах ако има с нещо да помогнем драскааааааии :)

dashe каза:
appmaster каза:

Дай кажи с какво да помогнем ние че ме заинтригува много :)
По-принцип гарената не е лоша , да не казвам че по-добро няма ...
Пред батъл нет е с светлинни години...
Нуубовете?Ъмъммм няма как да ги избегнеш : )
Това е нещо нормално.Искаш да има нещо като vouch на играчите за допускане както в румовете в гарената ясно , не е лоша идеа.
Да не казвам че си има Българска лига...И то доста стабилна с награди.
Доста доста доста да не казвам почти невъзможно ще пробиеш... : )
И едва ли ще превлечеш добрите играчи при теб.
Просто нзззззз :)
Инак успех ;)
Както казах ако има с нещо да помогнем драскааааааии :)

+ !

И аз съм фен на дотата, макар че сега под Линукс няма как да я играя.Иначе както каза dashe, ако има нещо драскай.

Кой е казал че искам да пробивам :D
Проблема с нубовете лесно се решава.
Online banlist-a e нещото което ще се занимава с всичко това.
Въпроса е до колко ще съумеят играчите да репортват.

Затова работим сега по въпроса да направим репортването максимално лесно, бързо и така няма как да стане пробив. Щом системата заработи от начало няма как да се напълни с такива "индивиди".

ПС: напротив, аз не искам този сървър да се знае от никой друг освен от доверените играчи! Така че съответно достъпа ще бъде ограничен по ip-ta.
A в самия сайт ще има система да си добавяте ip-tata ако играете от друго място. Но това само за дадения играч. Така че няма мърдане тука. Това ще е българския underground server. Без никакви ламерски излияния и пр.

Най - добрият клиент е www.iccup.com, има световно класиране, до държави и тн, руски клиент е и играчите са на ниво. Лиивърите наистина са малко, нообовете са както навсякъде другада... :)

Оле брат то само руснаци бре ;)
пфф като ги знам какви са луди , някой си резни вените пред пц-то ако садне :)
Ае стига толкоз че на спамихме на човека темата , а той нищо не казва :?
Ще оправи ли скоро сайта , ала бала?
Реклама някаде .. :)

Фона на форума в долният край е доста очевидно как с меката четка сте опитали да го слеете но не се получило, може да се постарае дизайнера повечко. Това мисля аз, иначе проекта е добър. Успех с развитието му!

dashe каза:
Ще оправи ли скоро сайта , ала бала?
Реклама някаде .. :)

Ми някои размествания горе/долу съм ги оправил,но html/css не ми върви и не мога всичко да направя.За реклама съм постнал в 1-2 сайта,и в доста други съм регистрирвал,за сега имаме около 20-тина лева(знам,че са малко),и ще видим къде да го рекламираме,но трябва и форум-а малко статии да попишем да се съберат хора,да не го рекламирам пък,да има 0 мнения :D Иначе ако можете да предложите горе/долу добра реклама за тези пари ще съм ви благодарен :)

Back
Горе