http://www.fonts-bg.eu

mania

Registered
СКоро ще затваряме сайта - който иска да си тегли шрифтовете.
Може да го подновим във фейсбук.
Но не се знае кога. Съжалявам но кризата ни удари и нас така че сваляйте докато все още сме он.

Когато го подновим във фейсбук ще дам линк.

а можете ли да направите примерно опция да могат всички шрифтове да се изтеглят като един rar файл, или поне по категории да са като rar-ве?

odyssey каза:
а можете ли да направите примерно опция да могат всички шрифтове да се изтеглят като един rar файл, или поне по категории да са като rar-ве?

Аз го питах на Лс, но не отговори. @mania?

езък за сайтчето, какви са му разходите - домейн, хостинг, друго ?
(ако сега се спре - после ще почва почти от нулата :) - говоря за гледна точка от към посетители)

Ааа аз не знаех че има такъв сайт ве защо не съм го срещал :D така ми трябваше :X

Защо трябва да загива такъв проект при положение, че аз едвали съм единствения, който може да осигури неговото бъдеще за години напред.

Макар, че се съмнявам някой да си даде труда на друг ей така, считай го като предложение. :)

Здравейге както вече казах кризата ни удари и нас.
Както виждате не сме направили този сайт за да печелим от него.
Няма реклами с цел трупане на приходи.
Но просто повече не можем да си го позволим за съжаление.Не са големи разходите но не са и никакви 100лв са си 100лв.

Някой ако има идей в смисъл личен хост или нещо такова може да направим нещо.
Съжалявам.

А продаваш ли го? И от какво естество са разходите? Скъп хост заради трафик или?

mania каза:
Здравейге както вече казах кризата ни удари и нас.
Както виждате не сме направили този сайт за да печелим от него.
Няма реклами с цел трупане на приходи.
Но просто повече не можем да си го позволим за съжаление.Не са големи разходите но не са и никакви 100лв са си 100лв.

Някой ако има идей в смисъл личен хост или нещо такова може да направим нещо.
Съжалявам.

Напиши ми на ЛС какви от какви хостинг параметри се нуждае сайта ти за да продължи да съществува и можем да измислим нещо :)

Здравейте, намерихме решение на проблема със съществуването на сайта.

Оставаме на линия и ще се радваме да Ви бъдем полезни по всяко едно време.

Back
Горе