Joomla Въпрос

Статус
Not open for further replies.

chovekadjo

Registered
Имам няколко смехотворни въпроса , но се пак..:
1. От каде да махна тоя надпис ( Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting) ?
2. Защо като съсдам бутон за вход и като въведеш данните излиза това : (Fatal error: Call to undefined function: stripos() in /www/futbolinfo.net/www/root/libraries/joomla/environment/uri.php on line 675)
3. От къде се сменя fav иконата ?
4. От къде се сменя title-то на сайта ?
Благодаря предварително ! 1+

Влез в сайта на Joomla България. Там по техния форум пусни подобна тема или попрочети малко от техните теми. Късмет !

1. Надписа се маха от index.php на темата която си сложил.
2. Май не си задал пътя до файла uri.php то там си ти го пише.
3. Ми намери картината някаде из папките на джуумла и я замести с твоята със същощо име.
4. Това май се правеше когато се инсталирва системата, но може някаде из настройките да го има това. Провери все пак.

ervin каза:
1. Надписа се маха от index.php на темата която си сложил.
2. Май не си задал пътя до файла uri.php то там си ти го пише.
3. Ми намери картината някаде из папките на джуумла и я замести с твоята със същощо име.
4. Това май се правеше когато се инсталирва системата, но може някаде из настройките да го има това. Провери все пак.
Браво трупай си мнения , само че нито едно нещо което ми написа не е така !

На мен не ми е до мненията. Дори да имам 1000 мнения или само 5 това няма значение. Важно е, че съм си направил труда да ти помогна с квото мога и дори да не е така все пак оценявай труда на хората. А и ако ти самия си беше направил труда да потърсиш нещата в гоогле щеше да намериш отговорите на повечето ти въпроси. Дажи почти съм сигурен че съм виждал 90% от въпросите ти да са обсъждани. Е това е.

chovekadjo каза:
ако беше там до ся да съм е махнал ... няма е там...

Ами аз пък ти казвам ,че е от там . Друг е въпроса ,че не си казал коя версия използваш

Не се дръж все едно ти си всезнаещ и ние ти даваме нелогични предложения.

За версия 1.0.* се намира там където ти казах
За версия 1.5 се намира в главната директория

Един съвет ... въпреки ,че експерт като теб би трябвало да се е сетил.
Отвори си сайта дай на Source и търси favicon.ico ще ти покаже пътя до иконката.

1. Favicon Иконата трябва да е във папката на темплейта . Вднага като влезеш в папката там търси favicon.ico изтриий го и качи твоето. За да ти се появи веднага изчисти кеша на сайта и на браузъра също.
2.Надписа долу на сайта се маха като- избираш шаблони от опциите, после избираш твоя темплейт, избираш някъде от опциите html редакция, излиза ти кода (скрипта). Отиваш най-долу на този хтмл код и някъде там виждаш надписа, който искаш да се махнеизтриваш го и си готов.

От начинаещ към начинаещ :)

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе