L lub4o Registered 1 Май 2014 #1 Здравейте, имам Код: <div class='obsht'> <div class='edno' style="display:none"> blaa</div> <div class='dve'> <a href="#">dasd</a> </div> </div> Как ще стане с jquery, когато има hover през линка в div.dve да се променя display:none на display:block na div.edno ?
Здравейте, имам Код: <div class='obsht'> <div class='edno' style="display:none"> blaa</div> <div class='dve'> <a href="#">dasd</a> </div> </div> Как ще стане с jquery, когато има hover през линка в div.dve да се променя display:none на display:block na div.edno ?
A anonimen Super Moderator 1 Май 2014 #2 НЕ използвай js в този случай. Добави този css стил към страницата: [css]div.dve:hover div.edno { display: block; }[/css]
НЕ използвай js в този случай. Добави този css стил към страницата: [css]div.dve:hover div.edno { display: block; }[/css]
A anonimen Super Moderator 1 Май 2014 #4 lub4o каза: Разбрах как става със CSS, но ме интересува с JS. Благодаря. Увеличете... Прави се така: [js]$(document).ready(function(){ $('div.dve').hover(function(){ $('div.edno').css('display', 'block'); }) });[/js] Но по принцип е по-добре да използваш css
lub4o каза: Разбрах как става със CSS, но ме интересува с JS. Благодаря. Увеличете... Прави се така: [js]$(document).ready(function(){ $('div.dve').hover(function(){ $('div.edno').css('display', 'block'); }) });[/js] Но по принцип е по-добре да използваш css