JQuery SlideDown - Специални ефекти

valqka

Registered
Здравейте, става въпрос за JQuery (.SlideDown). Искам да ви попитам, дали може да се направят някакви специални ефекти да не е само анимацията (плъзгането надолу) а, да се разгръща по някакъв специален начин, ддз :D нещо, някакъв специален ефект, да стане по-интересно, някакви вълнички, експлозии или други подобни глупости? С една дума как мога да направя .SlideDown по-интересен?
P.S. Много хора ще си кажат - на тоя пък тапунгер намери с к'ва глупост да ни занимава ... Е да пичове и пички ама просто ми се иска да стане уникално и ако някой може да ми каже как ще съм му благодарен.

Сега кода ми е така:
[js]$(document).ready(function(){
$('#content').delay(2000).slideDown(4000);
});[/js]

alex3 каза:
В jQuery UI има един куп готини джунджурийки, виж ги от тука: http://jqueryui.com/demos/
Пич, ти май нещо не си ме разбрал, аз търся начин да направя .SlideDown по-интересен, много добре знам тези демота по 10 пъти да разглеждал всяко едно от тях но, те каква работа ми вършат в случая? На мен ми се иска да сложа някакъв ефект на .SlideDown ...
edit: Как например да сложа Bounce, Explode, Shake, Pulsate или някакъв друг ефект на .SlideDown например, е това не мога да го разбера как става ... :(
edit2: ето ви онлайн демо да видите за к'во стаа въпрос :Д:Д:Д
www.valyo.info - ей тука съм сложил 3 ефекта от JQuery UI където колегата по-горе написа да ги видя на 3-те div box-a, но не ми е ясно как ще стане с #contect-а. Поздрави! :)
edit3(много промени станаха бе:D): Почвам да се досещам как ще стане (не на 100% но все пак се сетих г/д как ще стане не знам точно кода как да го направя ама се сещам с какъв "механизъм" може да се направи), но нямали някакви други ефекти който ги няма в jquery UI, защото ми се иска нещо уникално и не се сещам кой ефект от JQuery UI ще приляга на .SlideDown-a (единствено ще прилягат някой с SetTimeOut когато анимацията завърши - това е добре, но не можели да измислите няк'ъф ефект който да е (и) по време на анимацията (слийдването)? :D
THANKS YOU ALL. PEACE! :)

Back
Горе