kzteam

Registered
Защо всичко направих този мод и ми дава този ерор

SQL Error : 1054 Unknown column 'u.karma_timeu.user_allow_viewonline' in 'field list'

SELECT u.username, u.user_id, u.user_posts, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_yim, u.user_regdate, u.user_msnm, u.user_viewemail, u.user_rank, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_avatar, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_allowsmile, u.karma_plus, u.karma_minus, u.karma_timeu.user_allow_viewonline, u.user_session_time, p.*, pt.post_text, pt.post_subject, pt.bbcode_uid FROM phpbb_posts p, phpbb_users u, phpbb_posts_text pt WHERE p.topic_id = 131 AND pt.post_id = p.post_id AND u.user_id = p.poster_id ORDER BY p.post_time ASC LIMIT 0, 15

Line : 453
File : viewtopic.php

Грешка май не съм се оправил 'u.karma_timeu.user_allow_viewonline' махнах това и ся може да се влиза обаче само админите могат да дават точки как да направя да давват и потребителите и да сложа това и да не дава грешка сигурно затова не става потребителите да си дават точки а само админите да им дават ->'u.karma_timeu.user_allow_viewonline'
Обаче как да се оправя на 1 тема да дава точки само 1 :)

като махнах тва се оправи обаче обикновените useri немогат да си дават точки от карма може ли да ми кажете как да го оправя?

амии аз ако мисля да слагам точки на моя форум слагам едно за поле за темата което ще е null при добавяне на тема
правя един селект
SELECT * FROM temi "
и ако не е null значи някой има точка и ако има в полето някакво ид на усер
няма се записва ето ти пример как ще се ъпдейтва (поне при мене)
if($mark_to4ka == 1)
{
mysql_query("UPDATE f_temi SET `novoto_pole`='$_SESSION['userid']' WHERE tema_id='$tema_id'");
}
е сори че се изказвам поне да споделя как мисля аз да си го направя (ако правя support)
а да после как да вземеш
$Q=mysql_query("SELECT COUNT(idto) as broi_to4ki FROM f_temi WHERE novoto_pole='$_SESSION['id']'");
$q=mysql_fetch_array($Q);
echo $Q['broi_to4ki'];

Back
Горе