LINKSYS WET54G Ethernet to Wireless Bridge Adapter

ma3x_ip

Registered
Как е този модел някой използвал ли го е от каде да науча на колко KM няма да ми прави проблем.
Ако ли не може ли да ми дадето препоръка някав дето не прави проблеми до 7 - до 10 km

10 километра е голямо разстояние! :shock:
Няма такъв рутер които да ра6оти на такъв голям обхват.
Ако наистина ти трябва се информираи за насочените антени.

crazy_dog каза:
10 километра е голямо разстояние! :shock:
Няма такъв рутер които да ра6оти на такъв голям обхват.
Ако наистина ти трябва се информираи за насочените антени.
има промяна от едно груго място мога да зимам значи има не поваче от 4 km имали нещо такова поне ?

Омг, че то wifi рутер на повече от 300 метра не съм виждал като имаш предвид, че този 300 метра е кам 200 лв...

за тези километри ти трябват две антени, следователно за предаване и приемане. Но пак рутер линксис и то точно тоя модел , за който чета че има проблеми с wi-fi то няма да стане.Моя е Linksys WRT45GL има доста добър сигнал , но много зависи приемника ти какъв е. Първоначално пробвах със стик усб на асус и тоя стик не улавяше добре сигнала в съседната стая , а с лаптопи има отлична връзка из целия апартамент , дори от долу на стълбището.

Моят е тп линк зех го за 70 кинта има обхват около 80 метра...

shterev каза:
за тези километри ти трябват две антени, следователно за предаване и приемане. Но пак рутер линксис и то точно тоя модел , за който чета че има проблеми с wi-fi то няма да стане.Моя е Linksys WRT45GL има доста добър сигнал , но много зависи приемника ти какъв е. Първоначално пробвах със стик усб на асус и тоя стик не улавяше добре сигнала в съседната стая , а с лаптопи има отлична връзка из целия апартамент , дори от долу на стълбището.

Първо се извинявам ,че пишя от вечер на вечер но няма как няма нет пишя от fr.

Да ми препоръчаш няква хубава антена за WRT45GL която няма да прави проблем до 2 km

Back
Горе