mb5 проблем

StormBreaker каза:
skatebord каза:
Защо да е необратим? Всичко си има синтаксис. ;)

Необратим е. Ето ако не вярваш ми декриптирай това
0de9548659bd7ad9a07d967d4f646ecf
It's on it's way

Нищо не е необратимо, просто има неща, трудни за brute force разбиване

ПП:Това вече ми натовари доста сървъра и го спирам

Bummer каза:
Хм.
А с какво разбиваш хеша ?
Като съм на другата ми машина а не на този 133мхз с една руска програма
Можеби се бъркам за името но май беше от рода на PasswordPro

А иначе с http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=2111

С моя урок ли бе :D
Да реЧем онзи хеш, който ти го даде Сторм за колко време го разби, с урока ми или другата програма ?
Какви са параметрите на другата машина ?

На сторм хеша е труден а твоя урок генерира произволни комбинации
Около 45 минути го държах и утрепах процеса хттпд :D

Параметрите на другата машина не са много високи :
2.4гхз селерон с 512рам

Виж можеш да пробваш пример 2 часа проверява записва докаде е стигнало после се ресва и пак.

Емм искам да кажа bumer страхотен урок и друго моля те сети се как да го оправя значи пускам да ми декодира некоя парола ии после минава малко време и страницата се зарежда чисту бяла.

DrainTao каза:
Емм искам да кажа bumer страхотен урок и друго моля те сети се как да го оправя значи пускам да ми декодира некоя парола ии после минава малко време и страницата се зарежда чисту бяла.
memory limit и execution time трябва да са достатъчно големи

screen.jpg

:!: Вижте колко е cpu usage

Ееее имам супер яка идея!!!
Значи вместо да се проверява всяка една парола дали съвпада да се направи един път една таблица в която да се сложат всички вазможни пароли после да си запияе таблицата като .html и просто когато искаме да видим некой md5 кодирана парола отваряме таблицата и даваме на браузера да търси дадената md5 кодираната парола.

DrainTao каза:
Ееее имам супер яка идея!!!
Значи вместо да се проверява всяка една парола дали съвпада да се направи един път една таблица в която да се сложат всички вазможни пароли после да си запияе таблицата като .html и просто когато искаме да видим некой md5 кодирана парола отваряме таблицата и даваме на браузера да търси дадената md5 кодираната парола.

o.O

Да успееш да кодираш всички възможни думи и комбинации от букви и цифри - абсолютно нереално.. :wink:

И според теб за колко време ще се направят всички възможни комбинаци от над 100 символа, и колко ще е голяма тази таблица ?

Soul_Stealler каза:
И според теб за колко време ще се направят всички възможни комбинаци от над 100 символа, и колко ще е голяма тази таблица ?

Всички до 10 символа... Няколко TB предполагам. И една седмица да търси в тях

За ~5h провери над 2 милярда комбинации и даде don't send. Моя алгоритъм се провали...

Не знам какви алгоритми и т.н. ползвате, но md5 хеш само от 1 символ "по-специален" няма да го разкодирате.
С две думи - няма нужда да си правите труда да го brute-вате. MD5 е направено за сигурност на данните. Затова няма и смисъл да има md5_decode :lol:

Е, много ясно, например ако дадеш нещо от сорта на ®, Ü и други подобни, които се правят ьрез задържане на алт и набиране на цифри от нъм лок

Е ок трудно ще се направи таблица но все пак няма лошо да опитам некой на който му се занимава да напише кода аз ще го пусна(имам куад рпоцесор и 4 гб рам ) ше запиша таблицата и ще я кача тук съгласни .
Недейта давата теорий искам да ог пробвам и да се убедя че няма да стане а и да помоля скрипта да спре по некое време.
:roll: :twisted: :roll:

Back
Горе