Meta Description при Wordpress

lubo91

Registered
Здравейте,
Използвам този код: `
<?php if (is_single() || is_page() ) : if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
<meta name="description" content="<?php echo wpsc_the_product_additional_description(); ?>" />
<?php endwhile; endif; elseif(is_home()) : ?>
<meta name="description" content="<?php the_excerpt_rss(); ?>" />
<?php endif; ?>`
За генериране на meta description спрямо това на каква страница се намира. В случая моля някой ако може да го преправи така, че ако е на страница да вади <?php the_excerpt_rss(); ?>, а когато е на пост да вади <?php echo wpsc_the_product_additional_description(); ?

Благодаря

Няма да ми свърши работа, така както ми трябва. Целта ми е от SEO гледна точка да докарам на всяка една страница или публикация уникално описание.

Използвам wp-e-commerce и го излъгах да генерира уникално описание за всеки продукт, но ударих на камък при продуктовата страница. Чрез парчето код от горния ми пост, се опитвам да го накарам да използва описанието на продукти като цяло. Но избере ли се отделен продукт вече да използва описанието на продукта.

Продуктите са под формата на статии нали? Ако да кажи в кой файл бяха и ще ти дам един код да го пробваш :)

products_page.php
създава уникална страница за всеки продукт чрез single_product.php

Пробвай това
PHP:
if(mb_strstr($_SERVER["PHP_SELF"], "single_product.php", "UTF-8")) {
// tuk sloji meta taga
}
сложи го в header.php на темплейта

Back
Горе