Mnenie za pyrviqt mi dizain

Браво доста е свежичко и приятно ! ... сложи някаква по-светло зенело фонче за да стане още по-добре :) :?:

Само там където е хедъра "Моля дайте вот за БГ топ" по-добре го махни този готвач (на това ми прилича и друго може да е) и сложи примерно един телефон който говори нещо така по ефектно щом сайта е за телефони :wink:

Браво. Като за първи дизайн никак не е зле. :) (като се има в предвид, че аз и това не мога)

dashe каза:
[@rxfeniks пич ти чуваш ли се какво говориш :)
? :roll:

Чувам се ... проблем ?
... се пак първи дизайн к'во искаш. Да подкрепяме новаците, защото и ние от там сме почнали :)

@rxfeniks според мен няма значение... той пита за мнение..ние си го казваме...сега да го лъжем, че ни харесва и т.н. ли? И после няма да пробва нещо ново..а ще си мисли, че тия дизайни дето прави са хубави..за кво да го заблуждаваме..?

не ти е първи дизайн

става иначе

Аз предлагам на тея дето не им харесва да напишат кое точно не им хресва, като имат предви, че тове му е 1-я опит за дизайн на уеб-сайт :shock:

3o6k0 каза:
Аз предлагам на тея дето не им харесва да напишат кое точно не им хресва, като имат предви, че тове му е 1-я опит за дизайн на уеб-сайт :shock:

не е първи

Кажете какво точно не ви харесва за да се опитам да го оправя и да знам за по нататък..

Fr3sh_ каза:
Кажете какво точно не ви харесва за да се опитам да го оправя и да знам за по нататък..
Сложи фон някакъв тоя.. контект бокс тка катко е прекъснат като бордер не ми харесва...
Тоя готвач е тъп.. сайта как ще бъде на hit.bg
За да импровизираш у хеадера сложи някаква форма все едно се праща смс..
Някакви такива...
Това зелено имам чуството че е като на другите дето пускаха сайтове със един и същи дизайн само...
Текста и тои не става много върхо зелените панели ..

Back
Горе