X XTYLING Registered 3 Септември 2007 #1 Здравейте Търся мод който да прави регистрация в форум но ДА НЕ позволява ":"!@#$%^&*)_(+" и такви знаци и интервали ....... също така като се регистрира да се активира по емайла..... това е което искам МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Здравейте Търся мод който да прави регистрация в форум но ДА НЕ позволява ":"!@#$%^&*)_(+" и такви знаци и интервали ....... също така като се регистрира да се активира по емайла..... това е което искам МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
V ventsi_konov Registered 3 Септември 2007 #2 Да се праща мейл се настройва от основните настройки на форума. За другото не знам, но мисля че ако напишеш под формата че са азбранени тези символи ще внушиш да не ги използват.
Да се праща мейл се настройва от основните настройки на форума. За другото не знам, но мисля че ако напишеш под формата че са азбранени тези символи ще внушиш да не ги използват.
B Botzo Registered 3 Септември 2007 #3 За активиране по майл: Админ. Панел / Системни / Обща Конфигурация / Активиране на Потребителите Там избираш "От Потребител". Ще е добре ако активираш и "Визуално потвърждаване".
За активиране по майл: Админ. Панел / Системни / Обща Конфигурация / Активиране на Потребителите Там избираш "От Потребител". Ще е добре ако активираш и "Визуално потвърждаване".