Mozilla Firefox не разпознава БГ в сайта Google Chrome да

sunriseEEE

Registered
Здравейте значи слагам менюто в сайта, слагам на .php файла character set cirilic Windows-1251. След това му давам Convert to UTF-8 сейфам файла и от Google Chrome сайта показва нормално българският език също така добре се вижда и от Internet Explorer , но някой ако влезне от Mozilla Firefox Всичко е с краката на горе някакви инициали ми излизат и във форума също не разпознава езика проблема е само ако се влиза от Mozilla Firefox какво да правя всичко опитах базата данни я конвертирах и на UTF-8 и на Windows-1251 файда никаква помощ :(

Mozilla > Изглед > Кодиране на знаците > Кирилица (Windows-1251), ако е наистина от Mozilla-та ти

Значи стана, но когато дадох на Unicode (UTF-8) следва въпроса ми със notepad++ си Convertiram файловете от къде мога да намеря нотепад или друга подобна програмка да сложа на файла Unicode (UTF-8) защото проблема не е само при мен при всички е

EDIT: Значи оправих си менюто така
Вие не сте влезли в акаунта си Понеже сега се сетих, че знам този език и стана само проблема с форума темите ми излизат с инициали това вече не знам как да го оправя някакви идеи да иматe ?!

Не нищо не помага в момента езика е добре във сайта, менютата който са от файловете на сайта, понеже са написани на Unicode utf8, но ако пишеш във форума от музила ти излиза на код от Unicode utf8, но не и БГ това го дава само при заглвие на тема самата тема вътре каквото е писано излиза на БГ както си трябва, но поста ако е пуснат, от Google Chrom излзиа всичко във форума на инициали и това не е всичко освен това коментарите излизат по същият начин значи проблема идва от базата данни на сайта моля някой да ми помогни защото вече сам се отчаял с тая работа

Моля, някои да ми помогне или някаква функция да ми дадете каквото и да е само да се оправи този БГ език ?

От много отдавна работя само в UTF-8 за да нямам проблеми, с менюта, пощи, майл форми и бла-бла. Мой личен съвет е да се работи на него...

А защо аджеба, ползваш cp1251, пък конвертваш файловете в утф :?:

Back
Горе