Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
И двете.pepo13 каза:С колко теглите... и кое е бавно саита или като теглите песни ?
е иначе с колко теглиш обикновенно ?(примерно от дата.бг)Snoopy каза:Eми сайта ми се отваря много бързо, но тея неща дето ме караш да ги тегля... :lol: 20кбс свалям Преслава :lol:
pepo13 каза:е иначе с колко теглиш обикновенно ?(примерно от дата.бг)Snoopy каза:Eми сайта ми се отваря много бързо, но тея неща дето ме караш да ги тегля... :lol: 20кбс свалям Преслава :lol:
jooorooo каза:pepo13 каза:е иначе с колко теглиш обикновенно ?(примерно от дата.бг)Snoopy каза:Eми сайта ми се отваря много бързо, но тея неща дето ме караш да ги тегля... :lol: 20кбс свалям Преслава :lol:
и при мен е толкова, а от дата примерно.. 8Мб![]()
ХоУмЛан свалят по-бавно от дата.бг от повечето достачици на интернет в София :lol:trevata каза:Ти да не си на HmeLan та сваляш с толкова 8)
Е нз аз свалям с 700 кб/с :lol: бааа 8 мб тва си е бая а та по темата с 20 - 30 свалям... :roll:porostorm каза:ХоУмЛан свалят по-бавно от дата.бг от повечето достачици на интернет в София :lol:trevata каза:Ти да не си на HmeLan та сваляш с толкова 8)
Да.pepo13 каза:Е ако ви се иска някоя песен много, бихте ли чакали ?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: