NEG - конкурс

zaheto

Registered
Фирма „ НЕГ.БГ ” ЕООД, гр. София стартира конкурс за изработка на нова корпоративна идентичност, която включва:
Лого и Слоган
Визитка
Папка
Пощенски плик - 110x220 лист А4, сгънат на 3
Пощенски плик - 229 х 324 лист А4
Фирмена бланка A4 за договори
Заглавна страница на фирмените предложения A4
Фирмен печат (незадължително)

Oт тук може да изтеглите настоящите примери
http://www.applebg.com/G/NEG.zip

Информация за компанията:
http://www.neg.bg е българска компания до скоро позната като Нет Ентертейнмънт Груп, в сферата на интернет медийте, стремяща се да създаде условия за уникално потребителско изживяване, чрез актуални технологии и иновативни подходи. Компанията притежава най-големият женски сайт и форум в България – BG-mamma.com, също така и най-големия футболен сайт – Winner.bg, както и първият Интернет портал за кино и трейлъри - Dtrailer.com. Дейността на фирмата е свързана с развитие и популяризиране на своите сайтове, както и продажба на рекламни кампании в тях.

Изисквания и препоръки:

1. Текста на логото да бъде само NEG на латиница
2. Да притежава индивидуална специфика, да не обвърза с някой от сайтовете на компанията.
3. Логото да бъде съобразено с нуждите на фирмата, т.е. интернет, печат и външна реклама.
4. Досегашният корпоратевен цвят е лилаво и предпочитан от нас, но можете да изпратите и в други цветови гами.

Всеки кандидат може да даде неограничен брой варианти, като всеки от тях съдържа освен името и описание на символното му значение, което се влага в него или етимологията на избраната дума.

&#8232
Предложенията си изпращайте на:
 ivan@neg.bg и viktor@neg.bg

Нужно е да посочете вашите имена и телефон за контакт.

Награден фонд за победителя 2500 лв.

Начало на конкурса: 01.09.10г.
Край на конкурса: 30.09.10г.
Обявяване на победителя: 06.10.10г.

Как можем да сме сигурни, че ще се излъчи истински победител, дефакто вие може сами да си нправите този "пакет" и съответно да излъчите ваш победител, и след няколко дена оп я ново лого, а това ново лого е изкопирано от някой от варянтите, които са ви дадени от потребителите решили да участват.. Все пак наградата е сулидна, и ако сте наистина коректни, много добре за вас, тей като останаха малко, коректни и платежоспособни, и най-важното ценящи труда на хората потребители :?:

mania каза:
Ами то ако всеки разсъждава като теб до къде ще я докараме? :roll:

Е извинявай господин "доверчиви".
Мисля си напълно логично, един потребител, може би, не кой знай колко доказал се в този форум, пуска обява, за редизайн на "облика" на фирмата му, като заявява, че наградният фонд е 2500 лв, което е доста солидна сума..

За такава сума една професионална фирма би им изработила този "пакет", че и отгоре, а тук божа работа, предполагам се надяват на голяма заинтересованост, че като изберат сега едно лого да речем, след време да ползват идеата за друго пак от тези варянти.. Което пак си е до някъде прецакване

п.п Тук не говорим да ми откраднат картинката ами идеята.. Ако ще 15 водни знака да сложа, ако то се вижда може да се изкопира същото, или с някаква дребни промени...

kulov каза:
mania каза:
Ами то ако всеки разсъждава като теб до къде ще я докараме? :roll:

Е извинявай господин "доверчиви".
Мисля си напълно логично, един потребител, може би, не кой знай колко доказал се в този форум, пуска обява, за редизайн на "облика" на фирмата му, като заявява, че наградният фонд е 2500 лв, което е доста солидна сума..

За такава сума една професионална фирма би им изработила този "пакет", че и отгоре, а тук божа работа, предполагам се надяват на голяма заинтересованост, че като изберат сега едно лого да речем, след време да ползват идеата за друго пак от тези варянти.. Което пак си е до някъде прецакване

п.п Тук не говорим да ми откраднат картинката ами идеята.. Ако ще 15 водни знака да сложа, ако то се вижда може да се изкопира същото, или с някаква дребни промени...

ПЪРВО ПОТРЕБИТЕЛЯТ КОЙТО ПУСКА ОБЯВАТА НЕ Е НИКОЙ, ЗАЩОТО АКО БЕШЕ МУ РАЗГЛЕДАЛ ПРОФИЛА ЩЕШЕ ДА РАЗБЕРЕШ И ВТОРО КАТО НЕ ИСКАШ НЕ ПРАВИ НИЩО.

УСПЕХ!!!!!

Някой би ли ми разяснил какво по точно трябва да представляват - Пощенски плик - 110x220 лист А4, сгънат на 3
Пощенски плик - 229 х 324 лист А4
че досега не съм правил.
Мерси :)

2918.jpg

Конкурсът за нова корпоративна идентичност на NEG приключи.

Благодарим на всички, които се включиха!

Получихме над 100 проекта за лого, много от които идейни, креативни и смели.

След тежкия подбор, екипът на NEG единодушно избра проекта на Асен Петров, който може да видите ТУК

Още веднъж благодарим на всички за ентусиазма и усилието!

Back
Горе