neobux - сайт за лесно печелене на пари

A

Anonymous

Guest
Ще Ви обясня как да постигнете това, което постигнах аз до момента!!!

Навярно сте чували за така наречените ptc, bux сайтове – или схеми за бързо забогатяване. От всички тези програми се откроява една, която наистина плаща и то вече повече от година. Уникалното при нея е че разполага със система за автоматични плащания чрез две онлайн разплащателни системи (Paypal и Alertpay) – Neobux.

Несъмнено това е най-добрият PTC сайт! Получавате $0.01 на клик, ако сте Standard member и $0.02, ако сте Premium member. От кликовете на вашите реферали печелите съответно $0.005 и $0.01. Минималната сума за изплащане е само $2. Тук идва и най-хубавата част - получавате парите си веднага! Точно така, никакво чакане, заработената сума на момента ще бъде преведена в PayPal или AlertPay акаунта ви.

Ще Ви разкрия как реално може да се печели малко, но редовно от Необъкс.
Първата стъпка е регистрацията разбира се. Също трябва да имате поне акаунт в пейпал за да си получите парите там. След това можете да влизате всеки ден и да изкликате рекламите които са в раздел “View Advertisements”. Така трупате 4-6 цента на ден. Разбира се ако привлечете ваши приятели да се регистрират от вашия линк, ще взимате по 0.05 цента от всеки техен клик (без тяхната печалба да намаля), като така можете да умножите печалбите многократно. Първоначалния минимум за изтегляне е 2 долара.
Моят потребител там е еm7575, можете да ме добавите в полето Refferal, когато се регистрирате.

Също можете да инвестирате в ‘Golden Membership’ или да “наемете реферали’, но не Ви го препоръчвам, защото не се гарантира възвръщане на инвестицията.

За какво да харчите парите от пейпал?
Ако нямате дебитна карта, можете пак да си похарчите спечелените пари, чрез пазаруване онлайн.

http://www.neobux.com/?rh=656D37353735 <--------- Регистрирай се от тук !!!! :?:
 

Горе