Nike

Ristaki

Registered
Както си се разхождах из photoshop ми хрумна да направя това :) Давайте мненията си :)
1213126_orig.jpg

П.С.: Несъм фен на Nike просто емблемата им беше най подходяща. Иначе може с всичко друго да се получи същия ефект :)

mania каза:
я кажи нещо за формата на картинката и да покажеш psd файла
Хах неми вярваш, че аз съм го правил или какво? Айде PSD-то ще ти го дам в Скайп, пак за формата нещо нете разбрах :shock:

Ем искаше да каже че формата не си я правил ти а че си взел готово лого, но аз мисля че също е така и само си направил ефекта. Но ми харесва ;)

говоря за формата на изображението.Не е gif а е анимирано.Разкажи в какъв формат си го сейвнал

Аве хора зех логото готово това си го признавам всичко останало го направих на фотошоп като слагах секи от фреймовете в Gif Animator и запазих .gif Какво искате повече сам си я правих...

нищо не искаме просто казах че ми е странен формата и не е правено с фотошоп защото няма как да го запаметиш като jpg. и да е анимирано :?:

С фотошоп е правено ама явно формата се е променил от data-та там ги ъплоудвам :) Смисал на моя компютър си е .gif няма значение важното, е че аз съм си го правил :lol: 8) :D

Твърде бърз е ефекта.
Като завърши ефекта, тоест в крайно дясно все още има сянка(ефект) в крайно ляво, което ми се струва грозничко :roll:

Back
Горе