online TV

our

Registered
Значи ... намерих един stream, който до вчера беше bTV, таа сутрин стана Fox Life :D И сега гледам FoxLife ... Някой да има или да знае други такива онлайн стриймове на телевизии ?

our каза:
Значи ... намерих един stream, който до вчера беше bTV, таа сутрин стана Fox Life :D И сега гледам FoxLife ... Някой да има или да знае други такива онлайн стриймове на телевизии ?

ако се интересуваш за BG телевизий нз но ако се интересуваш вообще от тв ето едно линкче
http://www.download.bg/index.php?cls=programs&mtd=List&q=online+tv&cat=&g=&order=

пп ще може ли да дадеш за FoxLife

Аз имам една програмка TVU PLAYER.В нея има около 30 канала (HBO,CBN,FOX,NBC,ABC,ALL MUSIC,USA NETWORK,ONTOP,SPORTS,NASA TV,CNN,AXN,MUSIC+,ANIMAL PLANET и още 10-на канала,които никой от нас не ги знае).
Потърси я,ако то хареса си гледай :wink:

п.п.Моля те дай FOX LIFE да я видя що за телевизия.

our каза:

а как е тоя дето гледаш в момента :roll:
я издай урл-чето :twisted:

our каза:
Всъщност Fox Life е за малко станало ... бТВ си е иначе май ... :)

Access especially for you :P {} :lol:

thank you {} :D :twisted:

paneznam каза:
Що не ми зарежда бтв-то!? :(

на мен ми го зарежда :)
малко почна да сече,че падна нета ама после се оправи :roll:

Winamp. Той фаила си е .m3u подризабира се
tongue.gif

Имам проблем.Опитах се да се регистрирам,но все ми пише да попълня всичките полета,а аз го правя.Да знаете защо става така и как да се регна?

BahFullFen каза:
Имам проблем.Опитах се да се регистрирам,но все ми пише да попълня всичките полета,а аз го правя.Да знаете защо става така и как да се регна?

Хмм.. ако още не си се регистрирал, а искаш, но не става - прати ми ЛС.
Ще те рег., а ти след това ще си смениш паролата. :wink:

DJCharge каза:
BahFullFen каза:

Хмм.. ако още не си се регистрирал, а искаш, но не става - прати ми ЛС.
Ще те рег., а ти след това ще си смениш паролата. :wink:
Сега пък ми изписва,че пощата ми е невалидна.Тц..... нещо не им е наред регистрацийонната система :shock:

Back
Горе