OpenCard && Visa

fena

Super Moderator
Здравейте, понеже най-вероятно ми предстой един проект изпълнен на OpenCard, а досега не съм се занимавал точно с нея, имам питане относно интеграцията за плащане чрез Visa... Намерих за MasterCard, но за Visa не намирам такъв готов Extension, намирам в тяхния сайт интеграция на mastercard и visa под името 'Twispay', но като чета тази платформа взема 1.3% от платената сума като комисионна, което не съм сигурен, че ще се понрави на клиентите... Та въпроса ми е някой да знае дали имат отделен модул за Visa, както имат за MasterCard?
 

Ticketa

Registered
До колкото съм запознат (правих 1 проект) и при интеграцията за плащане чрез кредитна/дебитна карта ползвахме готов Extension който си го има към основните и той е свързан с PayPal (като сумата ти се превежда в пийпъл, просто плащането е с карта)

Другия вариант може би е някоя банка да ти издаде vpos

(Надявам се да не съм те объркал или дал грешна информация)

Поздрави,
 

muti

Super Moderator
За чужбина много от хората искат пейпал (pro) интеграция и я ползват както с карти така и с пейпал сметки. Българските банки имат такива разработени модули, няма да ги изброявам просто клиента трябва да си изчисти концепцията и да каже какво точно иска (това в повечето ситуации е най-сложното).
 

uphero

Registered
Верно ли получих предупреждение за поста ми в темата, вие наред ли сте?
 

Горе