paypal

BattleGrounds

Registered
значи имам visa обаче несъм много добре с англйския та някой може ли да ми обясни как да си активирам картата та да мога да тегля от акаунта си парите
имам 18 години

и да искаш списък на последните транзакции където paypal са ти взели 1 долар и кода изглежда така PAYPAL1235

21146545454.jpg

Като дам на withdrow и ми се появява това където трябва да е картата това значи ли че има карта и тея "х" са просто за зажищита или , че няма карта утре ще отида до банкомата пише че е таксувана 1.5 евро

Код:
Your card ending in 1185 has been charged 1.50 EUR on Apr. 23, 2009.

Check your card statement in 2-3 days and find the 4-digit PayPal code for the charge.
това значи ли че съм закъснял или нещо

не , не се притеснявай .
Просто трябва да идеш в банката и да направиш да можеш да ползваш картата онлайн , т.е. през интернет .
Така пазарувах онлайн 1 път и ми показва невалидна карта и така в порядъка на 1 седмица хора и пълна с пари картата :D и си ми показва невалидна карта и тва е ...
и после 1 приятел ми каза че трябва до банката да се иде .

аз не искам да тегля от картата а да си изтегля от акаунта пари в сметката. Какво точно трябва да направя

тези хиксчета показват че имаш карта ако са ти твойте тези последните цифри и ако не си я валидирал като въведеш 4 цифрения код който трябва да земеш няма да можеш да изтеглиш пари в нея

а тоя четерицифрен код от къде да го взема ходих до банакта и имапе само някакъв 6 цифрен но пише че трябва да е 4ри

ми пробваи с него на мен преди година кода беше така PAYPAL3427 и трябваше да въведа цифрите само

Back
Горе