Photoshop и Print Screen

Vasil_90

Registered
Здравейте, имам проблем когато направият Print Screen и го сложа в Photoshop вместо с бяло (какъвто е) background става на съвсем друг цвят (нещо като бежаво). Когато го сложа пък в Painta си е в бял цвят както трябва.

*P.S.
Windows 7 , CS2 & CS6 (64)

Като даваш "New" ти се отваря едно прозорче.
Долу където пише Background Contents""има падащо меню, задай му "white".

Преполагам сега е зададено background color и за това ти прави такива номера.

LiRiX каза:
Като даваш "New" ти се отваря едно прозорче.
Долу където пише Background Contents""има падащо меню, задай му "white".

Преполагам сега е зададено background color и за това ти прави такива номера.
Не не ти май не ме разбра, там си е бяло няма никакъв проблем дори без background да му дам New (Transparent) когато натисна Printscreen бутончето примерно в момента на този сайт както пиша отговора ми изкарва цветът в кремав цвят или нещо такова.

Лошото е че сега пробвах нещо, направих Printscreen на това как пиша статията изкара го пак Кремаво нз какъв цвят, след което го запазих .png отидох да го прегледам отворих снимката с Windows Photo Viewer и пак го показва с Кремав цвят, НО качих тази снимка в imageshak... и си беше нормална.Под нормална не е с Кремав background а с нормален.
Обаче аз докато обработвам снимката е кремав и ме побърква може ли да ми помогнете да го оправя ?

**Само не разбрах защо някой бърза да премести темата от ПРОГРАМИ в Photoshop ....

Преместили са ти темата, защото има цял раздел за Photoshop, никой не бърза, затова са модераторите.

Относно цвета, не мога да те разбера какъв е този кремав цвят?! И щом в Windows Photo Viewer ти го отваря пак така, значи проблема не е във Photoshop.

Vladkata каза:
Преместили са ти темата, защото има цял раздел за Photoshop, никой не бърза, затова са модераторите.

Относно цвета, не мога да те разбера какъв е този кремав цвят?! И щом в Windows Photo Viewer ти го отваря пак така, значи проблема не е във Photoshop.
Точно за това попитах защо модераторите са го премести както казах в Photoshop * & * Windows Photo Viewer излиза с Кремав (бежав) цвят, но в Painta излиза нормален Бял цвят, а Когато ъплоадна тази снимка с Кремавия цвят и я видя (в сайта в който съм я ъплоаднал) е с Бял background ...

Back
Горе