PhotoShop: премахване на черта в изображение

Статус
Not open for further replies.

IvayloGoranov

Registered
Здравейте ще може ли на това изображение да ми премахнете ивицата, която е по-средата му ?
4223.jpg

Благодаря. Размерите да си останат същите.

Не е един цвят просто се взима част от този background тази част, която се повтаря и се слага върху чартата

smoke каза:
Не е един цвят просто се взима част от този background тази част, която се повтаря и се слага върху чартата

Не е нужно. Има си и техники, може и така де, но има и по-лесни начини.

Vladkata каза:
smoke каза:

Не е нужно. Има си и техники, може и така де, но има и по-лесни начини.

Е от тоя по лесен начин няма :D

IvayloGoranov каза:
plamen_003 каза:
Заповядай:
3742857Y.jpg
Благодаря. Били ми написал #цвета на който отговоря ?
За да се използва в html , разбираш ме ?

това НЕ е един цвят както може би виждаш..
нарича се градиент

то всъщност мисля, че чез css Може да се постигне като се зададат два цвята... но нека някой който разбира да каже

ето един хубав сайт http://www.colorzilla.com/gradient-editor/

teroristd каза:
Е от тоя по лесен начин няма

Има, с точно 4 клика. С Rectangular Marquee Tool силиктираш чертата. След това Edit -> Fill... -> Content-Aware и си готов, да засеча и колко време ще отнеме?

Vladkata каза:
teroristd каза:
Е от тоя по лесен начин няма

Има, с точно 4 клика. С Rectangular Marquee Tool силиктираш чертата. След това Edit -> Fill... -> Content-Aware и си готов, да засеча и колко време ще отнеме?

Селектираш копи пейст 3 щраквания :D а и по принцип това на кой фотошоп го имаш защото аз съм с ЦС3 и няма при мене такова нещо като Content-Aware

teroristd каза:
Селектираш копи пейст 3 щраквания :D а и по принцип това на кой фотошоп го имаш защото аз съм с ЦС3 и няма при мене такова нещо като Content-Aware

А ти ако искаш съ върни на Photoshop CS2... С най-новият съм CS5 и си използвам всички нови технологии. Не мога да ви разбера що седите на старото?! Ама ваш си е избора де...

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе