Photoshop - проблем при работа

Rushvet

Registered
Понякога фотошопа ми забива нещо. Дава ми тази голямата ръчичка и повече немога д аправя нищо. Включвам го изключвам го не мърда. Като си ресна компа се оправя чак. Някакви предположения от какво може да е ?

не е от това.Просто си го прави.Аз съм с 2 гига и пак го прави. :D

ами аз си го обяснявам с това че е краквана версия. обикновенно така става.

SandPrince каза:

Моята е кракната, имам 1 GB рам и никога не ми е правило подобен проблем. Аз си го обяснявам със скапан photoshop или скапан windows

По възожно е второто. Фотошопа ми е от замундата. А уиндоуса ми е без антивирусна и всякаква защита която се сетите, защото иначе ми трият игрите антивирусните :) .... А аз имам 2 ГБ рам и отделно имам виртуал мемори много и не виждам от къде може да е проблема освен от уиндоуса нещо.

Зависи колко си го натоварил в момента или какъв софтуер си пуснал.По някога някой софтуери правят конфликти.

Доколкото знам ако имаш мното шрифтове това бави програмата.
Пробвай да изтриеш някои, щото може да е от тях :?:

Скайп и Фотошопа другото е Audio Managera. Нямам много шрифтове някъде 10 повече от оригиналните и не виждам защо ще ми бави целия фотошоп след като ми зарежда абсолутно всичко обаче немога д аползвам инструментите.

StormBreaker каза:
Аз си го обяснявам със скапан photoshop или скапан windows
:?:
На мен не ми е прайл проблеми PS CS3, компа ми е с 2GB RAM.
И на стария ми комп с 256MB RAM, PS CS2 не е правил проблеми.
Така че най-вероятно проблема ти е във Windowsa, ако не.. ти е скапан Photoshop-a.

StormBreaker каза:
SandPrince каза:

Моята е кракната, имам 1 GB рам и никога не ми е правило подобен проблем. Аз си го обяснявам със скапан photoshop или скапан windows
мислех точно това да напиша. И аз съм 1 гига и не ми е правило така никога(да чукна на дърво).

Back
Горе