E eddy Registered 28 Май 2011 #1 Можете ли да дадете някакви четки за църковни орнаменти. Търсих в няколко сайта нямат. Примерно като на този сайт hedera ТУК Аз си мисля, че преди доста време бях гледал някаде такива четки, но сега като ми трябва не мога да ги намеря ...
Можете ли да дадете някакви четки за църковни орнаменти. Търсих в няколко сайта нямат. Примерно като на този сайт hedera ТУК Аз си мисля, че преди доста време бях гледал някаде такива четки, но сега като ми трябва не мога да ги намеря ...
V Vladkata Registered 28 Май 2011 #2 Не знам дали си потърсил в най-големия - deviantART. Ето орнаменти. Надявам се да съм помогнал! Успех!
Не знам дали си потърсил в най-големия - deviantART. Ето орнаменти. Надявам се да съм помогнал! Успех!
E eddy Registered 28 Май 2011 #3 Открих някои който може да са ми полезни, благодаря. Ще изчакам и още някой дали може да помогне. На мен ми трябват като тези който са под хедера и от страните му.
Открих някои който може да са ми полезни, благодаря. Ще изчакам и още някой дали може да помогне. На мен ми трябват като тези който са под хедера и от страните му.
N Nazi_93 Registered 28 Май 2011 #4 http://www.brushking.eu/Category/Ornaments-Brushes.html Ето четки с орнаменти.