K koko1357 Registered 21 Декември 2010 #1 опитвам се да отворя едно нещо и ми изкарва следното : Fatal error: Call to a member function make_input_field() on a non-object in /home/csgagcom/public_html/e107_plugins/content/handlers/content_form_class.php on line 702 може ли да се оправи ?
опитвам се да отворя едно нещо и ми изкарва следното : Fatal error: Call to a member function make_input_field() on a non-object in /home/csgagcom/public_html/e107_plugins/content/handlers/content_form_class.php on line 702 може ли да се оправи ?
K koko1357 Registered 21 Декември 2010 #3 не разбирам .. ако искаш може да ти пратя по скайп или нещо такова php файла ..щото е дълъг
G gamena007 Registered 21 Декември 2010 #6 На ред 702 се опитваш да търсиш метод от обект, който не е създаден.
K koko1357 Registered 21 Декември 2010 #7 аз не разбирам много много така че някой който разбира да ми пише на скайп : mtb_bulgaria да му пратя файла и ако може да ми помогне.
аз не разбирам много много така че някой който разбира да ми пише на скайп : mtb_bulgaria да му пратя файла и ако може да ми помогне.
G gamena007 Registered 21 Декември 2010 #8 Споделяне на решение на проблем по скайп е забранен в този форум.