PHP и уеб design

stelt

Registered
Здравейте,може ли да ми кажете какви книги да си купя за да понауча малко за PHP и уеб design

Гледай документацията за php. Има я и на бг, няма да ти е проблем, иначе наистина някое уроче там гледай. А за уеб дизайн не ти трябва. Просто трябва да знаеш кой инструмент какво прави, и да се вдъхновиш от някъде/някой и да почнеш да правиш дизайн. Има си много тънкости де, не мисли че е лесно.

По добре уроци. Но и книгите са добри, зависи коя ще купиш . Разгледай ги в amazon .

От videotutorials-bg.com подходящи уроци са: html,css,jquery,photoshop,Adobe flash ,но не и PHP/Mysql. А php/mysql учи от http://nau4i.me ;)

@xmmm в nau4i.me уроците малко или много са за малко по-напреднали дори и уроците за начинаещи , а в videotutorials-bg.com ся обяснени малко "по-добре" и се разбират по-добре от начинаещите , но като напредне вече може да почне и с тези от nau4i.me

На мен лично тези от nau4i.me повече ми допадат,когато почнах да ги гледам бях си взел две книги за php в тях беше много шибано обяснено всичко и тези видео уроци много ми помогнаха.А за книги взимай си на "o'reilly" много са добри,аз си взех преди няколко дена за php сигурността и много съм доволен.А другите ми за php мисля,че бяха на СофтПрес пълна скрап са само дето си дадох парите .

Back
Горе