PHP и Mozla + IE

brad4eda

Registered
Пиша в този раздел понеже въпроса ми може и да е малко смешен и да мине за спам:)
От вчера имам странен проблем. Когато се опитам да отворя било то през Dreamweaver или директно от харда ми някой от PHP файловете на архива на сайта ми се получава ситуацията че: Mozila отваря отначало файла и ако натисна на бутона в менюто да презареди съответната PHP странца ли друга PHP страница ме пита какво да прави с "PHP файла". IE също отваря страницата отначало но ако и дам да презареди php страницата или друга php страница то просто нереагира.
И двата браузера обаче зареждат html страниците ако се натисне в менюто на сайта.
Имам стари архиви на сайта в който все още нямам въведени системи в php странците и пр тях се получава същата ситуаця, а до онзи ден ги отварях и тествах страниците от компютъра без проблем.
Когато всичк файлове на сайта са на сървара си работят безпроблемно.
На какво може да се далжи подобна ситуация и са двата браузера наведнъж така внезапно? Не съм променял никъде нищо доколкото знам :shock:

Получава се един вид нещо от сорта че двата браузера явнно поради някаква причина не изтеглят необходимата информаця от съответните папки в който са снмките другите неща за съответната php страница. Когато дам propertis в IE ясно се вижда че въпреки че нереагира то линка за страницата която искам да зареди е коректния, но не го прави?!

Е, ми то е близко до акъла :D Естествено, че ще те пита какво да ги правиш. Самите браузъри нямат сървър, с който да компилират PHP кода и да ти го изнасят както искаш. Като искаш да ти покаже ефекта от това, което си написал, винаги отваряй чрез localhost...

Именно, до онзи ден ми се отваряха безпроблемно от localhosta. Непомня нищо да съм променял :? как така изведнъж двата браузера спряха да зареждат php страниците от локалните файлове на сайта в съответната папка, немога да си обясня, как да ги накарам наново да си взмат необходмото инфо от localhosta.

Back
Горе