PHP , Java , phpBB - подробна информация.

pHp_NooB

Registered
1-во ) здвавейте , приятно ми е да се запознаем , аз съм най-големия "NooB" на тема PHP , MySQL , PerL. :twisted:

На второ място имам няколко въпроса. :roll:

1.) Искам да знам , след като направя дадена система (това иначе го знам) , какво точно трябва да направя или как точно трябва да я кача.

Например:
Видял съм логин система , почвам да копирам 1 по 1 .sql , .php и т.н всички файлове ги правя.
Дотук добре , но сега накъде ? Ето вече системата е готова , но как да я кача на сайта си , къде да сложа .php , .sql и т.н всички файлове ?

2.) Отнася се за хоризантално меню за сайт.
Значи проблема е следния. Знам как да сформирам например .js и .css файла ,но незнам т.е какво да напиша в Index-а на сайта.
Пробвах какво ли не , но менюто все ми излиза над хедъра на сайта :(
Наскоро видях , тук в webtourist , че трябва да го сложа в <div id="menu"> -нещо такова беше , т.е да го сложа в <div , но и така не стана.
То , че става , става , но аз нали съм си неграмотен затова все ми излиза над хедъра на сайта. А , и как да направя *.CSS - файла да важи само за това меню а не за всички ? :?

3.) Отнася се за качване на форум във freehostia.
По принцип знам , че ако кача файловенте , само файловете , а не с папката "phpBB3" , няма да се налага да пиша например.
ime-na-sait.freehostia.com/phpBB3/ или /forum/ , а като си напиша:
ime-na-sait.freehosta.com направо форума да излиза , т.е искам да направя сайт , базиран само на форум , но като кача форума (използвам FileZilla) - свален от калдата , ми излиза само бял екран и нищо друго :|

Е , това са въпросчетата ми. Съгурно си мислите "Е по глупав човек , на дали има" , е все пак не всеки се е родил научен :?:

ето сега един друг нооб ще ти каже :D

сяла се вкарва в phpmyadmin.. и с filezilla си качваш php файловете на хоста :D

Толкова лесно , и да не го знам :mrgreen:
Все пак мерси ;)
+1-чко

ПП: До другите въпросчета някой ще отговори ли ? :roll:

Back
Горе