PHP web free hosting

pbltraiki

Registered
Дайте някакви сайтове който хем са безплатни хем подържат php,че какво ли не търсих в google нищо свестно регна се и после писма с информация за FTP данните не пращат :x пробвах в 000webhost но и там същата работа,ако някой знае добър хостинг с поне 100мб пространство нека пише

Думите "добър" и "безплатен" не седя по принцип в едно изречение с "хостинг"... Иначе сега доста хора използват 1gb.bg

За да не отварям нова тема пиша тука, как трябва да се качи сайта чрез фтп клиент защото аз направо му качвам цялата папка през клиента и неще да се отваря и дали не е като при хтмл да се прави папка индекс и тн защото аз качих една папка images и пхп файловете отделно,ако може някой да обясни по подробно как се качва златен ще е

Значи аз успявам да го кача ама въпроса ми беше дали има нещо по специално че след като го кача влизам в сайта и си седи празно бяло поле или ми пише неква грешка.Използвам ФТП КОРЕ ПРО с него качих папката в сайта но просто не се отваря,спомням си че при хмтл сайтове като съм качвал в хит-бг си искаше директория индекс,имейдж и тн и и тук ли трябва да е така или просто качвам папката на сайта и готово. !?

Ако има някой желаещ да ми качи сайта давам бонус точка че то се е видело че няма сам да се оправя :D пишете тук или на лс

1gb.bg = sux

Safe Mod = ON
Disabled php functions:

system, exec, shell_exec, passthru, set_time_limit, error_log, ini_alter, dl, pfsockopen, openlog, syslog, readlink, symlink, link, leak, fsockopen, popen, escapeshellcmd, apache_child_terminate apache_get_modules, apache_get_version, apache_getenv, apache_note,apache_setenv,virtual

federer_11 каза:
друго си е платеният хостинг

Нашия екип ще минава на платен но искаме да видим как ще изглежда просто самия сайт в нета и дали има нещо за доизглаждане и тн..тъй като вече 2 дена се чуда и се мая кво да правя моля ви се някой дa го качи

За да не отварям нова тема ще питам тук.До 1-2 седмици ще минаваме на платен хост и се чудим 2-3 неща.Минаваме към суперхостинг и задължително трябва да имаме домейн и хостинг нали ? Можем ли на 1 хостинг да имаме например 2 сайта или 1 сайт с 2 форума например единия сайт е пфблтеам.ком другия е тур.пфблтеам.ком и също има ли ограничение на броя качване на форуми и правят л исе нови папки за всеки нов форум или сайт и как се наименуват ако може някой който е навътре са нещата да разсяни като за индианци :D

Back
Горе