PHPbb2 проблем с качването на аватарите.

sentinel

Registered
Здравейте, имам проблем с качването на аватарите. Просто не се качват. Единственият начин, който работи в момента е да кача въпросната картинка през ftp програма в някоя галерия и тогава да го приложа.
Иначе през опцията в профила избираш пътя, цъкаш прати, прескача (уж наред) и в следващият момент като погледнеш - няма аватар.
Някой знае ли къде е проблема?

я пробвай като смениш CHMOD-а на папките images и avatars във директорията на форума

Също идея е виж дали е зададен правилно пътя където да се качват аватарите. От администраторския панел -> Обща конфигурация

А и между другото на localhost ли ти е форума, защото на мен така ми правеше проблем като е на localhost не искаше да направи галерията, а като го качих на freehosting си стана :)

kitchenbg каза:
я пробвай като смениш CHMOD-а на папките images и avatars във директорията на форума

На колко трябва да го задам CHMOD-а?

А на другия въпрос - ами не на платен хост съм. Ако трябва ще кажа към коя фирма.

Едит - благодаря на човека дето премести темата. Сори още веднъж. Другия път ще гледам по-внимателно къде поствам.

А за пътя -ами зададен е images/avatars за съхранение и images/avatars/gallery за галерията. И двете съществуват реално.

Сработи, трлябваше да променя правата и на самите галерии, но сработи от раз. Благодаря ти много. Печелиш точка от мен. :)

Back
Горе