R rumchi Registered 13 Август 2009 #1 Каде да бръкна във файла за да направя следното: Като съм логнат във форума и като натисна Излез т.е. логаут да ме пренасочва не в индекса на форума а тук ../index.php Някакви идеи ?
Каде да бръкна във файла за да направя следното: Като съм логнат във форума и като натисна Излез т.е. логаут да ме пренасочва не в индекса на форума а тук ../index.php Някакви идеи ?
R rumchi Registered 14 Август 2009 #4 human каза: Към линка за изход добави Код: &redirect=../index.php Увеличете... <a class="user" href="'.$phpbb_root_path.'login.php?logout=true&sid='.$userdata['session_id'].'&redirect=../index.php">Изход</a> Пробвах така но не стана. Забравих да спомена че ми трябва за интеграцията
human каза: Към линка за изход добави Код: &redirect=../index.php Увеличете... <a class="user" href="'.$phpbb_root_path.'login.php?logout=true&sid='.$userdata['session_id'].'&redirect=../index.php">Изход</a> Пробвах така но не стана. Забравих да спомена че ми трябва за интеграцията
S shotzz Registered 14 Август 2009 #5 Как ще стане като настрой да се редиректва към индекс.пхп? сложи го кам логин.пхп то сса индекс но ефект
Как ще стане като настрой да се редиректва към индекс.пхп? сложи го кам логин.пхп то сса индекс но ефект