Phpbb2 to Phpbb3

SSopen

Registered
Сега имам си аз едно phpbb2 форумче и си качих вчера phpbb3, от къде какво прочел разбрах че мога да си запазя темите, мненията и потребителите от другия форум и в този, за да не се налага всички да се регистрират наново и да се пълни отново форума с мнения. Използвах някакъв convertor който си го имаше в инсталацията на phpbb3, който уш трябвало да направи това което искам но нищо не се получи. Чакам някакви съвети и предложения. Как да си прехвърля абсолютно цялата информация от стария форум на новия :|

И все пак ще пиша в тази тема. Следвах урока стъпка по стъпка и накрая се сдобих с чисти нов phpbb3 повтарям "ЧИСТ и нов". Нито мненията от стария са се прехвърлили нито потребителите нито дори аватарите абе нищо не се е прехвърлило..... . Дали проблема не е защото в датабазата където е стария форум има таблици и на сайт и на един неуспешен опит за инсталиране на phpbb3?

Едит: Чакам някаква помощ и в форума на phpbb питах и там ми обясниха дотук. Никой няма обяснение защо не ми се е конвертирал стария форум :cry:

Така ти нали преди да почнеш си си свалил базата данни на форума на компа си!!! Така щом си ги слвалил отиваш във админ панела в новия ти форум и там трябва да има възстановяване на базаданни. Щракаш върху него и след това ти дава да качиш базата данни от компа на форума!!! Като го направиш всичко ще е наред! Надявам се да съм помогнал.

Back
Горе