phpBB3 начинаещ!

Tiraninbg

Registered
Здравейте! Най-после успях да докарам форум на сайта и сега се сблъсках със следния проблем: Как да кача скин на форума, защото в момента е с един default който хич не ми харесва. И как да кача language pack-a, защото всичко в момента ми е на Английски (не че неразбирам, просто форума е български). Знам че става или от админ панела или от настройките на сайта, но къде точно? Благодаря
П.П Към суперхостинг.бг съм

На сляпо ти говоря първо си сваляш Това. След което го качваш в lang папката и после влизаш в админ панела от там на General и мисля че беше configs (на бг версията е настройки) и избираш български.

ПС: Ако има проблеми и не иска да се смени езика задаваш го на български след това отиваш System ---> Language Packs ----> и изтриваш този ред където ти пише 52. След като го изтриеш трябва да е преминало на български език.

Дано съм помогнал :)

1. Инсталиране на български езиков пакет
-Изтегли българския превод от тук.
-След като разархивираш архива в него има една папка language, а в нея една папка bg. Именно тази папка bg качваш в папката language на твоя форум.
-За да активираш българския език, отваряш админ панела на форума, от панела „Board configuration” в ляво избираш „Board settings” и на опцията „Default language” избираш „Български”.

Това е инсталацията на български езиков пакет.

2. За инсталация на стилове
-Сваляш си желания от теб стил.
-Качваш го в папката styles.
-Отваряш админ панела, отиваш на „Стилове” и там имаш една таблица(бокс) със заглавие „Не инсталирани стилове”.
Намираш стила, който желаеш да инсталираш, и цъкаш на „Инсталирай”.
-За да активираш стила, отиваш в началото на админ панела, от панела „Главни настройки” в ляво избираш „Настройки”. На опцията „Стил по подразбиране” избираш стила, после на опцията „Замести със стила на потребителя” слагаш отметка на „Да” и записваш.

Back
Горе