phpbb3 нямам опция за прикачване на файлове

ReD_z0n3

Registered
използвам собствен хост , версия phpbb3 , но немога да прикачвам файлове защо така? :( а съм активирал прикачването на файлове

Ами няма го бутона brouws ли е там какъв е... а съм активирал опцията ПОЗВОЛИ ПРИКАЧВАНЕТО НА ФАЙЛОВЕ.

ReD_z0n3 каза:
Ами няма го бутона brouws ли е там какъв е... а съм активирал опцията ПОЗВОЛИ ПРИКАЧВАНЕТО НА ФАЙЛОВЕ.
Би следвало, ако си го разрешил от админ панела, под полето за писане да имаш следното:
polepisane.png

Следвайки червената стрелка, ще ти се появи:
prika4file.png

Направил съм , тези опции пак си е същото. гледам има анкета за всяко ново сообщение , данеби да е от него :roll: и , ако е от това как да е премахна тази анкета

ReD_z0n3 каза:
Направил съм , тези опции пак си е същото. гледам има анкета за всяко ново сообщение , данеби да е от него :roll: и , ако е от това как да е премахна тази анкета
В същност имаш само анкета, а би следвало да имаш и настройки, и прикачване.
Потърси в тези теми тук - има доста инфо.

ReD_z0n3 каза:
Провери си правата на групите потребители за всеки форум:
prava.png

То като сменя темата става , но проблемат е друг. Преди да си прецакам(изтрия форума) можех да прикачвам файлове а сега не. Но преди нямах анкета.

Back
Горе