phpBB3 cant read проблем

simeoon

Registered
Здравейте, изникна един много гаден проблем. Като реснах стила на форума ми се получи това http://cs.bgcell.net/forum/.
Мисля че имам решение на проблема като сложа нов стил.Така и направих с първия такъв проблем,но лошото е че не мога да си влезна в административния панел, ще мога само ако сменя стила.Та въпроса ми е как ще мога да сменя template-та без да влизам в административния панел?Благодаря за вниманието.Мерси

Слагах рекламата тази дето ти ми помогна.Сложих я първия път, рефрешнах и си бацаше, но не ми хареса мястото после я сложих на едно място дето мислех че няма да тръгне.. рефрешнах и даде еррор. А идеята ми е да задам нов стил, без да влизам в административния панел.Сега съм на субсилвър как мога да мина на просилвър без да влизам в административния панел.. това ми в въпроса :) Благодаря

simeoon каза:
Слагах рекламата тази дето ти ми помогна.Сложих я първия път, рефрешнах и си бацаше, но не ми хареса мястото после я сложих на едно място дето мислех че няма да тръгне.. рефрешнах и даде еррор. А идеята ми е да задам нов стил, без да влизам в административния панел.Сега съм на субсилвър как мога да мина на просилвър без да влизам в административния панел.. това ми в въпроса :) Благодаря

Значи ти сега примерно си с тема КОЛА изтриваш темата КОЛА и преименуваш Prosilver на КОЛА и ще стане

Back
Горе