phpbb3 smilies pak

SSopen

Registered
Доста време търсих из форумите на phpbb (офицялният сайт) и има една тема която смятам че е незасегната и трябва да и се обърне внимание. Усмивките, и по точно правенето на pak пакети с усмивки. Може ли някой да посочи софтуер за това или да направи урок как се парви pak с усмивки за phpbb3. Защото pak пакетите за phpbb2 не стават за phpbb3. Благодаря за отделеното внимание.

SSopen каза:
Доста време търсих из форумите на phpbb (офицялният сайт) и има една тема която смятам че е незасегната и трябва да и се обърне внимание. Усмивките, и по точно правенето на pak пакети с усмивки. Може ли някой да посочи софтуер за това или да направи урок как се парви pak с усмивки за phpbb3. Защото pak пакетите за phpbb2 не стават за phpbb3. Благодаря за отделеното внимание.

"Pak" пакет с усмивките може да бъде свален направо от форума от Админ панела и да бъда качен на друг форум. Разбира се усмивките трябва да са качени предварително през Админ панела, могат да се добавят много усмивки наведнъж.

Ако искаш да си направиш сам "Pak" пакет можеш да използваш най-обикновен текстов редактор, единственото условие е да пише UTF-8 кодировка.
Това е съдържанието на "smiley.pak" файла, който трябва да го качиш в същата директория заедно с новите усмивки.

Код:
'i_smile.gif', '20', '20', '1', 'Усмихнат', ':)', 
'i_biggrin.gif', '20', '20', '1', 'Щастлив', ':D', 
'i_wink.gif', '20', '20', '0', 'Намигане', ';)',

Символите, заградени с апострофи поред са:
има на файла, ширина, височина, показване при писане (1-да, 0-не), текст, символ.

Направи си един такъв файл с твоите усмивки и го качи заедно с файловете на усмивките на сървъра, след това от Админ панела инсталирай целия готов пакет.

Моите усмивки са добавени по първия начин, така че втория не съм го пробвал но мисля, че ще работи.

Нещо не ми се получава :cry:

"Усмивката “aggressive.gif” беше игнорирана, защото нямаше въведена емоция."

що така........!!!?! сичко си ваведах :cry:

Live каза:
Нещо не ми се получава :cry:

"Усмивката “aggressive.gif” беше игнорирана, защото нямаше въведена емоция."

що така........!!!?! сичко си ваведах :cry:

Please helpppp :cry:

Back
Горе