phpbb3 update

eshk0

Registered
значи свалих новата версия за ъпдейт PL1_to_3.0.8 има две папки docs и install, като ги сложа в главната директория през фтп, в админ панела ми излиза изтрийте инстал директорията, как да ъпдейтна версията :shock:

eshk0 каза:
значи свалих новата версия за ъпдейт PL1_to_3.0.8 има две папкиц, като ги сложа в главната директория през фтп, в админ панела ми излиза изтрийте инстал директорията, как да ъпдейтна версията :shock:

След като качиш тези 2 папки docs и install пишеш : www.site.bg/install/install_update.php и ще трябва да стане дано да съм ти помогнал.

На мястото на " www.site.bg" пишеш името на твоя сайт.

zhelp каза:
eshk0 каза:
значи свалих новата версия за ъпдейт PL1_to_3.0.8 има две папкиц, като ги сложа в главната директория през фтп, в админ панела ми излиза изтрийте инстал директорията, как да ъпдейтна версията :shock:

След като качиш тези 2 папки docs и install пишеш : www.site.bg/install/install_update.php и ще трябва да стане дано да съм ти помогнал.

На мястото на " www.site.bg" пишеш името на твоя сайт.

мхм нищо не ми излиза така, дава грешка :shock:

Значи пишеш така : "www.site.bg/install/ " и до * Overview* пише * Update* даваштам после даваш "proceed to next step" и така продалжаваш до края .

eshk0 каза:
значи стигнах до там, но тук каво да правя?

Свали тези файлове и си ги качи в директорията на форума и си готов после ще ти пише да изтриеш install и си готов :)

Back
Горе