Здравейте.. Трябват ми модератори за Форумите на Play - пусни си търсачката. Трябват ми хора, които да отделят време да добавят статии и да пишат собствени. Да намират ресурси свързани с интернет рекламата и оптимизацията за търсещите машини и да я внасят във форума. Да помагат на потребителите със съвети и компетентни мнения. Да можем по един качествен начин да помогнем на собствениците на сайтове да ги прочуят в интернет пространството, да им помогвем да изкарат реални пари от тях. За това може би трябва да прочетете нещичко, но и аз като вас може би съм нов в тази област и няма проблем ако не разбирате много много от SEO. Ако нещата потръгнат ще помисля да си закупя уникално домейн име. Работата е там, да се развиваме в положителна насока и да си помагаме по този път. Ако има желаещи нека да пишат тук.. Трябват ми сериозни хора с повечко свободно време :1t:
Play - пусни си търсачката
Форумите на Play
Това е както реклама за търсачката и форума, така и съобщение за търсене на модераторски екип.
Play - пусни си търсачката
Форумите на Play
Това е както реклама за търсачката и форума, така и съобщение за търсене на модераторски екип.