POP дизайн

Статус
Not open for further replies.

petri4kov

Registered
какво мислите за този дизайн:
design2.gif

и не пестете критики. още съм нов и трябва да се науча.

Правоъгълника в средата може да го направиш по блед, така някак си много се откроява според мен.

Първо искам да кажа че се извинявам за това което ще кажа и че нарушавам за момент правилата на този форум но просто не се здържах!!!
А и темата не е за този раздел!!!

е да ти кажа баце вече се ядосах.
не стига че вече Windboy ме изпревари и направи един меко казано грозен сайт за принца ами сега и ти си тръгнал да ми правиш. Аз на всяка цена ще направя сайта и ще го популяризирам до крайност. но не е там въпроса!

поне дизайна да беше хубав. ми то това на нищо не прилича...
какви са тия кофти изрязани обекти и кофти и не на място ползвани филтри...

ей го - за играта съм си записал да правя фен сайт за prince of persia.
и какво се оказва - айде и друг тръгна да ми прави.
ами съобразявайте се малко дявол да го вземе.

най- се дразня че и оня и тоя тръгнал да ми прави сайтове за POP.
чувал си за играта , видял си скриншотове, клипчета и прочие...може и някоя от игрите да си врътнал и ми се водиш фен...
е извинявай ама не си никакъв фен.
аз откак е излезнала първата игра съм фен и знам и следа всичко за играта и поредицата.
ти какво знаеш баце!?
Нищо не знаеш!!!

много се дразня на такива малчугани дето ми се правят на много вещи в тази област. ама много.
просто не знаеш колко се дразня.
същото е като със скрипта за Gorata . написаха скрипта като урок и сумати народ се юрна да прави такива сайтове.
не ги обвинявам, мен това не ме засяга.
но ме засяга отношението което се има към тази игра.
Щото тази игра за мен е много повече от игра.... тя ме изгради като личност.

Именно затова сега се ядосвам така и се дразня и пиша това мнение. дано само заради теб не изям някой бан...

Айде.... стана боя ;)

Мен ме кефи, чат-пат става. Sand кога ще напрайш нещо за Попа, може и за попадията :P

roskata каза:
Айде.... стана боя ;)

Мен ме кефи, чат-пат става. Sand кога ще напрайш нещо за Попа, може и за попадията :P

ами смятам от понеделник да го почвам. просто тези дни имам много работа...
а и моля някой да премести темата в раздел photoshop - не и е тук мястото!
едно да се рекламира сайт , а друго само дизайна...

///ами и до бой може да се стигне... вече не мога да ги търпя такива .... ай да не казвамкви...///

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе