Portfolio?!?

BaHKaTa

Registered
portfolio.jpg

Мнения и препоръки?

dashe каза:
Супер е..
Ама качили бутони са малко големички ;)
Тфа е идеята...Да се набиват на очи :D

1.Използваш много "outer glow".
2. Тези бутони да не се правени за слепи?(те направо ще прогледнат...)
3. Използваш много светли ивици на едно място. В хедър и в бутоните...

mania каза:
Винаги ще има някой на който да не му хареса.
Намери ме вече :).
Много големи бутони и намали opasity на този ефект с обръщането на текста (отражението)!
Да се набива на ОЧИ, кво напрай ти бе? Направи ми извади очите :D!

Липсва хедър. Бутоните са ОГРОМНИ. Махни това отражение на текста в тях и оправи цветовете на текста (да не е такова сиво). Махни Outer Glow-а на надписа "Content Box". Имам една идея за тези квадратчета: Направи ги отдолу синьо и после оранжево, защото ивицата от ляво да ти е едноцветна и да може да се разпъва при необходимост. Фуутъра тоз път е добре, но премести текста м/у оранжевото и синьото квадратче. Този glass ефект в фона на хедъра е излишен. Дизайна ти е много малък като цяло.

1.Outer Glow за да не ми изглеждат бутоните "плеснати" от никъде...
2.Бутоните са толкова големи...Де да знам...Защото аз предпочитам големи бутони за портфолио дизайн...
3. А този шайн ефект поне на бутоните вдъхва нещо като "живот".
и това отзад не е хедър...поне не за мен :?:

Да знам че има кусури...ПодМатрикс...С горния пост не коментирах твоя пост а по-горния...

Значи за портфолиото...Според мен е нормално да е малко защото просто няма с какво да се запълни този сайт...нито ще има реклами нито нищо.За това е по-малък зада не изглежда толкова "пуст" ако е по-голям...за преливащата се линия...да наистина трябва да е един цвят за да може да се разширява...Аз направих целия сайт защото ми дойде идеята за бутоните...Пък и портфолио до сега не съм проектрирал :D

На мен ми харесва. Работата е добра. Бутоните са си добре, можеш да сложиш един банер/хедър отгоре и ще е супер.

Бомба е - може ли да качиш някъде photoshop файлчето да видя как да си направя и аз.

Добре добре ;) гот е ;) Само че една забележка .. "For me" някак не върви в английския "about me" по става :)

outofspacE каза:
Добре добре ;) гот е ;) Само че една забележка .. "For me" някак не върви в английския "about me" по става :)
Да и аз това се замислих :P

Айде отвори това...и виж как е направен сайта...и дали съм зел бутоните от другаде...И стига си ме дразнил...злетак.
funsite.data.bg/portfolio.psd

за какво се карате не мога да разбера.
ся че малко си приличат бутоните - да.
ама hishnika всеки може да си направи такива бутони. това че са сложени на един темплейт не значи че само там може да ги има.
не ми се рови но мога да ти дам поне 10 сайта дето ще имат същите (или почти същите) бутони.

дизайнчето си го бива. само малко надписите като че ли...не знам ...нещо от шрифта ...не се четат добре.

Back
Горе